La història del restaurant Els 5 Sentits ja té més de 7 anys, ja que es va inaugurar el 22 de setembre de 2012, ocupant un lloc en l’encreuament dels carrers Lleida i Cervantes, enfront del Fòrum de Tarragona, al centre de la ciutat, al costat del mercat central. Un lloc que anteriorment va ocupar un altre restaurant molt popular, conegut com: “Pa amb Tomàquet”. Després de diversos projectes de restauració posteriors, en Mario Moscoso i l’Ana Alcalà van engegar el nou restaurant, comptant com a base amb la seva experiència en la hostaleria. Mario ha dedicat tota la seva vida professional als restaurants, culminant en la responsabilitat de dirigir com maître el restaurant del Club Nàutic de Tarragona. I per al seu propi establiment va seleccionar a la cuinera Radia, qui va estar molts anys exercint com a xef en el conegut Gambrinus de Tarragona i l’Arroceria La Rambla. Amb aquesta experiència i il·lusió, en Els 5 Sentits volen oferir productes de qualitat i bon servei en una línia de cuina mediterrània casolana, amb arrossos, tapes d’elaboració pròpia, ibèrics, llesques, carns a la brasa… El menjador té una capacitat per a 40 comensals i una decoració rústica i senzilla. El celler conté unes 30 referències de vins i caves. També ofereix servei de càtering. Gaudeix d’una extensa carta. Postres casolans.
Especialitats de la casa
– Xató: 11,50 €
– Paella marinera: 12,90 €
– Orada al forn a la Donosti: 14,00 €
– Costelles de xai a la brasa: 14,00 €
– Varietats de llesques gourmet: 7,50 €
– Trufes de xocolata artesanes (85% de cacau): 4,50 €
– Menú diari: 12,00 €
– Menú caps de setmana: 17,00 €
– Vi de la Casa: Crinel, 17,00 €