Situat a l’Hotel Tryp Gualalajara, ofereix una carta basada en una autèntica cuina tradicional amb tocs creatius, amb plats elaborats amb productes fescos i típics de la terra.
Al capdavant de la cuina hi ha el xef Bernat Sánchez. El menjador, per a uns 50 comensals, té una decoració minimalista amb una vistosa entrada d’una gran prestatgeria de vins i està dirigit per Carles. Té un reservat per a dinars o sopars privats amb capcidad de fins a 30 persones. I com a complement hi ha el Snack-Bar obert fins a la 01 del matí per prendre o picar alguna cosa més informal i varietat de cafès, vins, cerveses i còctels.
Especialitats de la casa
– “Atascaburras” amb làmines de torradetes (un típic paté de bacallà i patata: 10,75 €
– “Migas” de pastor amb ous de guatlla: 8,50 €
– Bunyols de “ajomortero”: 11,00 €
– Sopa castellana: 9,00 €
– Mandonguilles de cua de bou amb esparragada de la Vega: 14,50 €
– “Torrija” aromatitzada amb toffee de mel i cruixent de formatge manxec: 5,50 €
– Menú executiu: 15,00 €
– Menú executiu premium: 24,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €