ASADOR DE ARANDA | Barcelona
ASADOR DE ARANDA | Barcelona
QUALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Regional
ADREÇA:
Av. del Tibidabo 31 08022 Barcelona.
HORARIS:
De 13,00 a 16,30 i de 20,00 i de 23,30. Tanca del 24 al 26 de desembre i l’1 i 6 de gener

En una casa modernista, un autèntic palauet, de la part alta de Barcelona, Martiniano Palomero va obrir l’any 1986 aquest restaurant, que n’és el més destacat dels que té el Grup a Barcelona. Un espai certament meravellós pel delicte de la cultura i la gastronomia, en el qual podem gaudir de l’autèntic lletó rostit al forn de llenya acompanyat de bones verdures i productes naturals. Cuina castellana tradicional i típica de Burgos i Segòvia, elaborada amb tots els ets i uts d’aquelles zones. Fins i tot el pa “Coca d’oli” el porten d’Aranda de Duero i el serveixen calentet i cruixent. Dirigit per Anna Ferraté, l’establiment disposa de diversos menjadors amb decoració castellana i una capacitat per fins a 400 comensals. El celler ofereix unes 50 referències de vins i cavis. Accepta encàrrecs per portar. A destacar la seva terrassa a l’aire lliure i els salons privats on podran organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui familiar o corporatiu. La recent Fira Internacional de Turisme (FITUR), va acollir l’homenatge que l’Ajuntament d’Aranda va rendir a la família Palomero-Del Cura, propietària del grup de restauració El Asador de Aranda, que compta amb un total de 15 locals en tota Espanya i plans d’internacionalització en marxa amb una obertura en Dubái. A través de la restauració, la família Palomero-Del Cura, està donant a conèixer el nom de la capital ribereña per tota la geografia espanyola i al seu estel gastronòmic, el Rostit d’Aranda preparat en forn de llenya.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Entrada castellana (xoriço, botifarra, picadillo i pebrots del Piquill: 15,90 €
– Ració de pernil ibèric de Guijuelo DOP: 21,50 €
– 1/4 de lletó (lechazo) d’Aranda de Duero IGP Castella i Lleó: 23,00 €
– Chuletillas de lechazo a la brasa: 19,90 €
– Chuletón de bou: 45,50 €
– Músic amb garapinyades de Burgos: 7,25 €
– Menú: 40,80 €
– Menú degustació: 49,50 €
– Vi de la Casa: Vega Izán Jove (DO Ribera de Duero),, 17,00 €

Serveis
Aire condicionat. Terrassa. Aparcacotxes. Menjadors privats per fins a 120 comensals.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
93 417 01 15
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross