En una casa modernista, un autèntic palauet, de la part alta de Barcelona, Martiniano Palomero va obrir l’any 1986 aquest restaurant, que n’és el més destacat dels que té el Grup a Barcelona. Un espai certament meravellós pel delicte de la cultura i la gastronomia, en el qual podem gaudir de l’autèntic lletó rostit al forn de llenya acompanyat de bones verdures i productes naturals. Cuina castellana tradicional i típica de Burgos i Segòvia, elaborada amb tots els ets i uts d’aquelles zones. Fins i tot el pa “Coca d’oli” el porten d’Aranda de Duero i el serveixen calentet i cruixent. Dirigit per Anna Ferraté, l’establiment disposa de diversos menjadors amb decoració castellana i una capacitat per fins a 400 comensals. El celler ofereix unes 50 referències de vins i cavis. Accepta encàrrecs per portar. A destacar la seva terrassa a l’aire lliure i els salons privats on podran organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui familiar o corporatiu. La recent Fira Internacional de Turisme (FITUR), va acollir l’homenatge que l’Ajuntament d’Aranda va rendir a la família Palomero-Del Cura, propietària del grup de restauració El Asador de Aranda, que compta amb un total de 15 locals en tota Espanya i plans d’internacionalització en marxa amb una obertura en Dubái. A través de la restauració, la família Palomero-Del Cura, està donant a conèixer el nom de la capital ribereña per tota la geografia espanyola i al seu estel gastronòmic, el Rostit d’Aranda preparat en forn de llenya.
Especialitats de la casa
– Entrada castellana (xoriço, botifarra, picadillo i pebrots del Piquill: 15,90 €
– Ració de pernil ibèric de Guijuelo DOP: 21,50 €
– 1/4 de lletó (lechazo) d’Aranda de Duero IGP Castella i Lleó: 23,00 €
– Chuletillas de lechazo a la brasa: 19,90 €
– Chuletón de bou: 45,50 €
– Músic amb garapinyades de Burgos: 7,25 €
– Menú: 40,80 €
– Menú degustació: 49,50 €
– Vi de la Casa: Vega Izán Jove (DO Ribera de Duero),, 17,00 €