Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS
SALOU RECUPERA L’EXTINGIDA VARIETAT DE RAÏM 'PÀMPOL GIRAT'.
L’Ajuntament de Salou, dins del projecte de recuperació dels valors etnogràfics, enològics i paisatgístics del municipi, ha realitzat la plantació experimental dels primers 217 ceps de la varietat negre de vinya "pàmpol girat", a l’espai del parc del Pla de Maset, un solar de titularitat municipal que ja era una antiga zona de conreu.  ...
LLEGIR MÉS
TAULA DE VI PRESENTA 150 ÀMFORES ENVELLIDES 400 DIES DINS EL MAR
L’associació Taula de Vi, entitat creada amb l’objectiu de divulgar i promocionar la cultura de vi a Tarragona, creada per diversos actors relacionats amb el món del vi, la viticultura i tot el que se’n deriva, ha presentat avui les àmfores de vi submergides. Aquest projecte va començar el 6 de març del 2023 quan […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

La mare de Jean-Pierre Vigato, xef propietari del restaurant Apicius, situat en un parc magnífic al centre de París, era mestressa de casa i cuin…

Certament sorprèn molt positivament descobrir aquesta joia gastronòmica a les comarques de Lleida, que ofereix no només un marc físic magnífic si…

Ados passos de la plaça Vendome, al fons d’un breu passatge, es troba una gran joia de la gastronomia parisenca. El seu xef propietari, Alain Dut…

Enoteca (del grec”vi”i”celler”) és un restaurant o local en el qual se serveix i es comercialitza vi. Existeix la possibilitat en algunes enotequ…

Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andor…

Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb e…

Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a…

El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un del…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross