Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
L’HOTEL OLYMPUS PALACE PRESENTA UNA BECA AMB LA URV PER AJUDAR A LA INVESTIGACIÓ DE L’ICTUS
L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’. Una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler refe...
LLEGIR MÉS
POSADA DE LLARG DE LES SISENES JORNADES DE L'ARRÒS MARINER DE TARRAGONA
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo; han presentat les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva sisena edició. Durant més de 15 dies, 24 dels millors restaurants de la ciut...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Quan la “Société des Bains de Mer” li va proposar ser el cap de cuina de l’Hotel de París, a Mònaco, Alain Ducasse va proposar un desafiament: co…

Casa Dario, amb més de 50 anys d’història, sens dubte, continua sent una de les principals referències a Barcelona per gaudir al màxim del marisc…

D’un petit hostal a un gran restaurant: Colomí, de les germanes Camps. Molts anys al peu del canó, amb una cuina honesta que estusiasme a tothom.…

El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb pr…

Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant a la primera pl…

Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els s…

Romain Fornell va néixer a Tolosa de Llenguadoc, França, al 1976. Al 1994 va ingressar a la prestigiosa Escola d’Hostaleria de Tolosa de Llenguad…

Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran ex…

De la mà del Xef Jordi Cruz amb 3 estrelles Michelin I guardonat como a millor restaurant 2011 per l’acadèmia catalana de gastronomia. Se situa a…

La família Artal és oriünda de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), però Jordi Artal, xef propietari del Cinc Sentits, va néixer al Canadà. De…

Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al c…

Inaugurat l’any 2007, Nectari -que en català és sinònim d’exquisit i que té com a símbol el colibrí que succiona el nèctar de la flor (o sia el m…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross