Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostr...
LLEGIR MÉS
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
L’HOTEL OLYMPUS PALACE PRESENTA UNA BECA AMB LA URV PER AJUDAR A LA INVESTIGACIÓ DE L’ICTUS
L’Hotel Olympus Palace i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han presentat la primera ‘Beca Olympus’. Una beca en col·laboració amb la universitat tarragonina i que està dirigida a exclusivament l’alumnat dels Estudis de Comunicació. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que cada any realitza l’establiment hoteler refe...
LLEGIR MÉS
POSADA DE LLARG DE LES SISENES JORNADES DE L'ARRÒS MARINER DE TARRAGONA
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo; han presentat les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva sisena edició. Durant més de 15 dies, 24 dels millors restaurants de la ciut...
LLEGIR MÉS
EL BANQUET DE PRIMAVERA FA BRILLAR EL PLANTER DE L’INSTITUT ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE CAMBRILS
L’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils s’ha vestit de gala aquest dijous per celebrar una de les cites més importants del curs escolar: el ‘Banquet de Primavera’ 2024. Des de fa 14 anys que el centre de referència a les nostres comarques en formació d’hoteleria, turisme i indústries alimentaries organitza aquest sopar. ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Obert el 2014, en el marc de l’hotel NH Collection Constanza, configura un agradable i lluminós menjador, sota la direcció de Fabio Torrano, amb …

Va obrir les seves portes en ple cor del Passeig de Gràcia de Barcelona el setembre de 1998, amb l’objectiu de divulgar la cultura tailandesa en …

El 1835 i a la zona més típica del Barri Gòtic, a prop de les Rambles de Barcelona, la família Bofarull va fundar un dels restaurants més carismà…

L’any 1993, Ada Parellada, de la coneguda família hostelera dels Parellada, va inaugurar aquest restaurant a l’Eixample, que ocupa un local molt …

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…

La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Ja…

Inaugurat l’any 2015 en el marc de l’hotel The Serras, propietat d’en Jordi Serra, es presenta com un restaurant informal, com el seu nom indica,…

El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i ent…

El 25 de febrer de 1982 Mercè Navarro, -“la cap”, alma mater del restaurant- va obrir per primera vegada les portes d’aquest establiment situat a…

Obert l’any 1995, pel seu xef propietari, Michel Devillers, està considerat com un dels més destacats i recomanables restaurants de Niça. La seva…

En l’imperi gastronòmic que Moncho Neira té a Barcelona, un dels vaixells insígnia, juntament amb el conegut i destacat Botafumeiro, està Patrón …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross