Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
GRUP 365 OBRADOR DONA UN PAS MÉS PER CONSOLIDAR-SE AL CAMP DE TARRAGONA
Reus està d’enhorabona, Grup 365 Obrador ha obert una nova botiga al carrer Sant Joan 24 bis. La marca de fleques i cafeteries catalana en disposa ja de dos a la capital del Baix Camp, conjuntament amb la del carrer Galera 5. L’olor de pa acabat de fer, l’aroma d’un cafè de qualitat i els […]...
LLEGIR MÉS
EL GORDO 2 CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA TRIPERIA
Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El  Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efemèride compartint un menú d'esmorzar de forquilla que consta de tres característics plats: peus de porc, morro de vedella estofat i els arxiconeguts i premiats ‘callos del Gordo’. Tot plegat aco...
LLEGIR MÉS
EDUARD XATRUCH APADRINA LA GRAN QUALITAT DE L'OLI NOU DE LA DOP SIURANA
Tot i que per tercer any consecutiu la collita de la DOP Siurana decau, enguany es situa en 2.750.000 litres d’oli d’oliva verge extra, un dels noms pròpis de la presentació de la collita 2024-2025 ha estat la d'Eduard Xatruch. El reconegut xef vilasecà n'ha estat el padrí de la mateixa, i ha reconegut sentir-se […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

Obert el 2014, en el marc de l’hotel NH Collection Constanza, configura un agradable i lluminós menjador, sota la direcció de Fabio Torrano, amb …

Va obrir les seves portes en ple cor del Passeig de Gràcia de Barcelona el setembre de 1998, amb l’objectiu de divulgar la cultura tailandesa en …

El 1835 i a la zona més típica del Barri Gòtic, a prop de les Rambles de Barcelona, la família Bofarull va fundar un dels restaurants més carismà…

L’any 1993, Ada Parellada, de la coneguda família hostelera dels Parellada, va inaugurar aquest restaurant a l’Eixample, que ocupa un local molt …

Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin …

José Ramón Neira, és el xef propietari d’aquest restaurant, que des de la seva fundació el 1975 està considerat com la millor marisqueria de Barc…

La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Ja…

Inaugurat l’any 2015 en el marc de l’hotel The Serras, propietat d’en Jordi Serra, es presenta com un restaurant informal, com el seu nom indica,…

El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i ent…

El 25 de febrer de 1982 Mercè Navarro, -“la cap”, alma mater del restaurant- va obrir per primera vegada les portes d’aquest establiment situat a…

Obert l’any 1995, pel seu xef propietari, Michel Devillers, està considerat com un dels més destacats i recomanables restaurants de Niça. La seva…

En l’imperi gastronòmic que Moncho Neira té a Barcelona, un dels vaixells insígnia, juntament amb el conegut i destacat Botafumeiro, està Patrón …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross