Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
LA MÀXIMA EXPRESSIÓ DE LA CUINA CINEGÈTICA
José Luis Todó és un advocat i caçador de Bot (Terra Alta), propietari de Donum Deus. Un projecte empresarial amb el que comercialitza des de fa anys a diferents restaurants la carn de cabra hispànica salvatge del massís del Ports. Ell i una bo...
LLEGIR MÉS
ELS PRODUCTES CARNIS A DEBAT A L’AMONAREN ETXEA
A Botarell, al restaurant Amonaren Etxea, hem posat el focus del debat en els productes carnis i la restauració. Ho hem fet amb convidats d’excepció i entesos en la matèria del nostre territori: amb en Josep Maria Paris, gerent de PAC SL, empres...
LLEGIR MÉS
LA METAMORFÒSI DEL CAMPING ALFACS GUARDONADA A NIVELL NACIONAL
Corria l'any 2016 quan els estudis barcelonins d'arquitectura Bajet Giramé i JAAS van assumir la responsabilitat d’un projecte important que els hi va caure a les mans: renovar el Càmping Alfacs d'Alcanar (Montsià). La transformació s’ha anat...
LLEGIR MÉS
LA DO TARRAGONA FESTEJA LA VEREMA 2024
La Denominació d’Origen Tarragona organitza a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l’objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi, a l’hora que oferir als visitants l’oportunitat de gaudir i conèixer els vins del seu territori mitjançant diverses propostes enoturístiques. L’e...
LLEGIR MÉS
L'HOTEL OLYMPUS PALACE DE SALOU 4* CELEBRARÀ UN SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Com cada any i fidels a la seva cita solidaria, l’hotel referent a la capital de la Costa Daurada vol sumar esforços per ajudar a l’entorn que ens envolta. Aquest serà el quart […]...
LLEGIR MÉS
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat lector? Dues dècades mirant enrere per recordar com, allà pel mes de setembre de 2004, alumnes que ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El 2014 Irina Penella i Manel Ginestà van decidir obrir un restaurant a la seva població, que fos diferent i innovador i que ja el nom el definís…

Pepe Tejero va obrir aquest restaurant el 1993, situat en un paratge envoltat de pins i pròxim al mar. En un bell i ampli marc, amb una terrassa …

En mans de la família Parellada des de fa set generacions, la Fonda Europa és la més antiga de Catalunya doncs la seva inauguració es remunta al …

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Porta Fira, de la cadena Santos, situat enfront de l’entrada de la Fira Gran Via de L’Hospitalet. Ofereix…

La gastronomia és una de les grans apostes de l’Hotel Espanya que compta amb Martín Berasategui com a director gastronòmic. Al Restaurant Fonda E…

El 2 gener 1981 va obrir les seves portes al Mesón el Abuelo, un negoci familiar i acollidor que ha arribat a complir 37 anys. Situat a Igualada,…

Després de 2 anys de tancament, l’històric restaurant de L’Indret, va reobrir a l’estiu de 2015, gràcies a la iniciativa dels germans Robles, Pau…

Al costat del tradicional restaurant de carretera, fundat pels pares fa més de 40 anys, els germans Aligué van obrir durant els anys vuitanta un …

S’autodefineix com a casa de menjars i la seva façana i aspecte físic recorda a una antiga taverna de barri. El local sembla petit, però amaga di…

El Castell de la família Tàpies és un restaurant que compta entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. …

Situat al costat del Passeig de Gràcia, va iniciar la seva singladura l’any 1990, de la mà de Rosa M. Esteva i Tomás Tarruella. Presenta una deco…

Com és habitual, en els Paradores de Turisme es troba sempre una bona cuina tradicional, arrelada en la tradició culinària de la comarca. El xef …
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross