El restaurant valencià Michigan Detroit Pizza s’ha alçat amb el cinturó de “Campió de Tarragona” en el segon assalt de 'Pizza Combat', la gran vetllada de les pizzeries que busca proclamar al ring la Pizza preferida pel públic'. Michigan ha tornat a guanyar, revalidant el triomf aconseguit a Alacant, fet que reflecteix la bona acollida de la seva arriscada proposta gastronòmica.

“Emmy” és una creació d’intens sabor elaborada amb carn black angus americana, formatge cheddar fumat, ceba caramel·litzada casolana, trossets de bacó, cogombrets en vinagre, salsa coreana casolana i xarop de maple (jarabe de blat de moro).

A Pizza Combat, el públic ha pogut votar per la seva porció preferida tenint en compte aspectes com el sabor, la textura, la presentació i la creativitat, escanejant el codi QR imprès al tiquet de compra. A Tarragona s’han registrat més de 40.000 valoracions per part dels assistents.

Ara, Michigan Detroit Pizza haurà de revalidar el cinturó de campió a la següent localitat del tour, en aquest cas, Castelló, del 17 al 27 d’abril. La resta de municipis participants s’anirà desvetllant progressivament a mesura que avanci el campionat, que tindrà una durada de més de 165 dies i recorrerà més de 15 ciutats. Només un establiment aconseguirà el títol a la gran final.

La Tarraco Arena Plaça, convertida en un coliseu gastronòmic

Durant deu dies, els tarragonins han pogut gaudir de les millors pizzes en un esdeveniment que ha sorprès els visitants per la seva espectacular posada en escena, pionera en aquest sector. Un quadrilàter gegant de 625 metres quadrats de superfície i 7 metres d’alçada, instal·lat al centre de la Tarraco Arena, ha estat l’escenari d’aquest enfrontament culinari èpic. En total, hi han participat 18 restaurants procedents de deu comunitats autònomes, que han presentat les seves propostes innovadores amb l’objectiu d’alçar-se amb el títol de campió.

L’esdeveniment gastronòmic més sostenible d’Espanya

Pizza Combat vol convertir-se en l’esdeveniment gastronòmic més sostenible d’Espanya i compta amb un Pla de Sostenibilitat per reduir la petjada ecològica i fomentar l’economia circular.

Entre les mesures adoptades, destaca la creació del Bosc Pizza Combat en col·laboració amb l’Associació Reforesta, una ONG dedicada a la conservació ambiental i la lluita contra el canvi climàtic, així com la contribució a la regeneració d’ecosistemes marins amb la marca d’aigua NEA.

Pel que fa a la gestió de residus, Pizza Combat ha eliminat completament els plàstics d’un sol ús i donarà els excedents alimentaris a bancs d’aliments.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross