Maldita Barra és una de les novetats en el panorama gastronòmic barceloní. Ara fa just un any que aquest bistro que fusiona gastronomia, art, moda i comunitat, va obrir portes al carrer Rosselló nº242. Un restaurant amb ànima i narrativa pròpia situat al cor de l'Eixample. Un punt de trobada cultural i social on gaudir de sopars sense fi, experiències privades, esmorzars i dinars amb les amistats.
El tarannà de llibertat de Maldita Barra es reflecteix a la carta amb una sorpresa: el brunch no té horari, aposten per l'all day brunch i el serveixen a qualsevol hora del dia.
Maldita Barra disposa de dues zones diferenciades. La primera funciona com a restaurant i cafeteria, amb una carta dinàmica i internacional. La segona és més polivalent que una navalla suïssa i permet la transformació constant: des de sopars íntims fins a sessions de vi amb músics o trobades culturals. Aquest espai encarna la vocació de Maldita Barra per abraçar allò multidisciplinari i convertir l'acte de menjar en una experiència més àmplia.
Proposta gastro versàtil
Maldita Barra presenta una proposta gastronòmica versàtil i amb caràcter que combina tapes clàssiques amb plats principals amb girs creatius i influències internacionals. El concepte està desenvolupat en col·laboració amb els xefs Jordi Limón i Martín Badó de MAM del Bó. La carta reflecteix una visió culinària saborosa, honesta i emocional.
A Maldita Barra Barra, el servei i l'equip humà tenen un pes tan rellevant com la proposta gastronòmica. L’atenció al client es planteja des d’una proximitat informal i molt present, amb un equip format per respondre qualsevol tipus de dubte, i transmetre amb claredat l’essència del restaurant.
Actualment l'equip està format per 18 persones, amb perfils diversos i units per una mateixa visió: entendre que Maldita Barra no és un restaurant convencional. El que destaca especialment és la delicadesa compartida per tot l'equip, una manera d'entendre la feina amb compromís, atenció al detall i moltes ganes d'aprendre. Aquesta cohesió i esperit comú es tradueixen en una experiència única per al client.
Un concepte amb identitat: Ana de Espona
Fundat per Ana de Espona, una emprenedora barcelonina de 24 anys, el projecte reinterpreta el bar tradicional amb una mirada contemporània i disruptiva, convertint-se en un punt de trobada cultural, social i intergeneracional.
Després d'un intercanvi de cinc mesos a Hong Kong, aquesta estada es va convertir en la gran inspiració per la seva creadora, on va descobrir una ciutat que no es defineix per un sol concepte sinó per la suma de molts. «Em va fascinar veure bars i restaurants que combinaven diferents propostes en espais petits i aparentment difícils, aconseguien treure el màxim profit de manera increïblement creativa» exposa l’Ana.
D'aquesta experiència vital, va néixer el concepte de Maldita Barra com un restaurant que és més que un negoci purament hoteler, és un espai amb narrativa pròpia. El seu objectiu principal era que tot tingués una història al darrere, que no fos simplement bonic, sinó autèntic i amb personalitat pròpia.
Més que un restaurant
Maldita Barra és una plataforma per al talent emergent i un espai en constant evolució. La seva propera iniciativa, Maldita Gallery, ampliarà aquesta visió en convertir-se en un espai íntim per a trobades creatives i propostes multidisciplinàries.