Aquest divendres 5 de setembre, l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou serà l’escenari d’una vetllada gastronòmica única: un sopar maridatge amb les prestigioses mels d’artMuria (Perelló), marca reconeguda internacionalment per ser un producte de qualitat excepcional.
L’esdeveniment, que començarà a les 20:30h al rooftop SUMMIT de l’hotel, neix arrel de l’aliança entre Lo Delta a Casa –empresa que lidera Meritxell Cabrera i que ofereix experiències, degustacions i showcookings amb productes de qualitat del Delta de l’Ebre- i l’Hotel Olympus Palace 4*. «Fa sis generacions que ens dediquem a la mel, és un producte únic. És natural, aporta beneficis i és millor que qualsevol edulcorant. Aporta infinitat d’olors i gustos que podem aprofitar en la elaboració de qualsevol recepta» exposa Marc Cabrera, director comercial de Mel Muria.
Un sopar exclusiu d'alta apicultura
L’àpat oferirà als assistents un recorregut sensorial a través d’un menú exclusiu creat per l’equip de restauració de l’Hotel Olympus Palace 4*, on cada plat estarà maridat amb una varietat diferent de mel artMuria, seleccionada especialment per potenciar sabors i textures. «La proposta busca fusionar tradició i innovació culinària, demostrant la versatilitat gastronòmica d’aquest producte natural i mil·lenari» exposa Marian Roca, director del SUMMIT.
L’itinerari del sopar està format per un tàrtar de llagostí amb perles de taronger; brots frescos amb pera i formatge blau amb mel d’espígol i polen fresc; a continuació un cruixent de sobrassada amb mel de romaní; seguidament albergínia glacejada amb mel de safrà; xampinyó amb aroma de farigola i mel de muntanya amb virutes d’ibèric; salmó amb mel amb gengibre i soja; posteriorment filet a la sal amb perles de mel de bosc i, finalment, milfulls de poma amb mel de taronger i duo de gelats cítric amb mel de bosc PEFC.
Només les mels d’artMuria són fruit d’una apicultura artesanal que combina sostenibilitat, qualitat i passió pel territori. Amb reconeixements a escala internacional, la seva gamma inclou mels de primeríssim nivell. L’acte comptarà també amb la presència de Marc Cabrera en representació d’artMuria, que introduirà cada maridatge i explicarà les característiques úniques de les seves mels, oferint als comensals una experiència immersiva i didàctica.
Inscripcions obertes
Aquest esdeveniment forma part de la programació gastronòmica de final d’estiu de l’Hotel Olympus Palace 4*, amb l’objectiu d’apropar productes de proximitat i d’alta qualitat als seus clients i visitants. Totes aquelles persones que vulguin gaudir del sopar (50 euros) han de formalitzar la seva inscripció en el telèfon 690 149 866 o bé per correu electrònic a la següent adreça: eventos@hotelolympuspalace.com