El dijous 27 de febrer l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils organitza una trobada que aplegarà molt de talent propi sorgit de la casa en les darreres dècades. Un total de 24 professionals -exalumnes del centre formatiu- i que actualment són reconeguts professionals en el món de l’hoteleria i el turisme. L’objectiu d’aquesta jornada és fer un reconeixement als antics alumnes que han aconseguit una trajectòria professional exitosa i oferir una xerrada motivadora a l’actual alumnat.
Un cartell gastronòmic d’autèntic luxe
D’entre els professionals que es donaran cita del món de la gastronomia hi haurà reconeguts xefs com Eduard Xatruch del restaurant Disfrutar (3 Estrelles Michelin, 3 Sols Repsol i reconegut com el millor del món 'The world's 50 best restaurants') i Compartir (2 Sols Repsol); Pep Moreno del restaurant Deliranto (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol);
Montse Abellà del restaurant VelascoAbellà (1 Estrella Michelin i 1 Sol Repsol); Oriol Ivern del restaurant Hisop (1 Estrella Michelin i 2 Sols Repsol); Vicent Guimerà de l'Antic Molí (1 Estrella Michelin, 1 Estrella Verda Michelin - Gastronomia Sostenible i 1 Sol Repsol); Ferran Cerro del restaurant Ferran Cerro (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin); Moha Quach del restaurant El Terrat (1 Sol Repsol i Recomanat per la Guia Michelin); Sergi Palacín del restaurant Hiu (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol);
Neus Faiges del restaurant Cal Faiges (1 Solete Repsol); Xavier Ferraté del restaurant La Bresca (Recomanat per la Guia Michelin i Recomanat per la Guia Repsol); Gessamí Caramés del restaurant Meleta de Romer i copresentadora del programa ‘Cuines’ de TV3; Jaume Solé, xef executiu de PortAventura World; Roger Margalef, responsable de begudes de grup CXC (Disfrutar i Compartir) i Ruben Catalán del restaurant Torre del Visco (1 Sol Repsol i 1 estrella Verda Michelin).
Un onze inicial del sector turístic envejable
També hi haurà un grup d'exalumnes dins de l'àmbit del sector turístic que assistiran a la jornada. Destacar a Carme Gázquez, directora comercial i operativa de Farcam Gestió (aparthotel Terra Àurea); Albert Nel·lo, director del Càmping Torre de la Mora; Maxime Pouil, organitzador d’esdeveniments a Calafell Evasion; Lidia Callau, responsable de màrqueting de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; Adelina Buimistr, guia oficial de Turisme de Catalunya, Eric Garcia, àrea protocol de l’Ajuntament de Reus; Jordi Ferré, director d’operacions a The Stein Group; Quique Lozano director Regional Europa a W2M-WORLD2MEET; Diana de Miguel, coordinador de recepció d’hotels a PortAventura World; Clàudia Martínez, departament de reserves i grups de Viajes Para Tí i Sònia Vega, directora del Càmping Ametlla de Mar.
Un acte organitzat des de l’escola i per l’escola
Jorge Gómez, director de l’Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils explica que «és un acte que organitza l’escola, i per l’alumnat de l’escola. Vull agrair la predisposició dels professionals que vindran ja que reunir tant de talent en una mateixa jornada no és fàcil».
La jornada s'iniciarà a les 9 hores amb la recepció dels convidats i una foto de grup. Tot seguit, els exalumnes signaran al llibre d'honor de l'escola i cap a les 11 hores es farà la presentació dels convidats a l'alumnat del centre i s'iniciarà la xerrada dels ponents. La matinal es clourà amb un àpat de germanor. Les activitats es faran entre el restaurant Gran de l'Escola i l'Aula Magna.