El Baix Penedès assaborirà una sèrie de bons arrossos del 20 de setembre al 6 d’octubre i els maridarà amb els vins del la DO Penedès. Tot plegat amb les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès. Una iniciativa que arriba a la seva segona edició després del bon regust de boca que va deixar la de l’any 2023 i que vol seguir posant de manifest el potencial gastronòmic del territori. Tot gràcies als esforços de les entitats implicades i també, a la complicitat pública en el recolzament del seu teixit empresarial.

Un total de 24 restaurants de municipis com Calafell, Cunit, Sant Salvador, Segur de Calafell, Comarruga o El Vendrell, serviran un plat de la seva carta maridat amb vins de la DO Penedès, oferint així als visitants una gran experiència al paladar.

Els establiments que hi prenen part són els següents: restaurant L'arrosseria, Hotel Adia Cunit, Casa Carmiña, Restaurant Xaloquell, La Cuina De La Marga, La Bodegueta Del Mar, Casa Pepe, Restaurant Vil.la Casals, Restaurant Blau Mari, La Fàbrica Del Pernil, La Suculenta, Niu 1976, La Terrassa Del Mar de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, Restaurant Mediterrani, El Petit Bistró, La Mar De Fons, Restaurante Eusebio Catering, El Rey Pescador, Vell Papiol Restaurant, La Porketa Arrosseria De Mar, Restaurante Las Brasas, Milan Ristorante, Akquaaa, 4r Miramar Restaurant.

Les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès  incorporen també com a novetat una promoció en la que totes aquelles persones que visitin com a mínim dos restaurants i participin al concurs que trobaran a la taula,  podran guanyar premis de les empreses i els cellers col·laboradors.  Els magnífics premis consten de dues visites enoturístiques al celler Avgvstvs Forvm; una nit a Hotel Adia per a dues persones; un dinar per a dues persones a l'Arrosseria de Cunit; dues entrades al Museu Vil.la Casals; tres visites oleoturístiques per a dues persones cadascunaa a Torclum; un massatge i entrada a la zona d’aigües de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa; dos tiquets pel circuit de 10 minuts de Karting Comarruga i dos lots de productes Bayo amb arròs carnaroli i licor d’arròs.

Les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès  són possibles gràcies a la implicació del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels Ajuntaments de Calafell, Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès i amb el patrocini d’Arròs Bayo i la DO Penedès. Pròximament es podrà consultar a la pàgina web de l’AEHT i a les xarxes socials els menús de les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross