LE PRIEURÉ | Villeneuve-lès-Avignon

LE PRIEURÉ

★ ★ ★ ★ ★

Genevière i Jean-André Charial, propietaris també d’altres establiments hotelers a la Provença, com Le Cabro d’Or i Oustau de Baumanière, tenen també aquest antic convent a Villeneuve-lez Avignon, a pocs quilòmetres de la Ciutat dels Papes. El treball de restauració i decoració dut a terme per convertir-lo en un modern i agradable hotel que forma part de la cadena Relais Chateaux és admirable i que es trova situat al cor del conjunt medieval. Les pedres originals del convent, que són del segle XIV, s’armonitzen perfectament amb els mobles contemporànis i confortables, amb un encant extraordinari. L’hotel está envoltat d’un jardí ple d’aromes de glicines i de roses. En total disposa de 27 habitacions i 11 suites. El preu de l’habitació doble és de 180/640 euros/dia. L’hotel, sota la direció d’Alexandre Favier, disposa d’aparcament a l’aire lliure, piscina, tenis, Wi-Fi, accès a internet, guarderia infantil, sala per a seminaris, accès per a minusvàlids. Admet gossos.
Les sabroses temptacions les trobem al restaurant de l’hotel que ofereix un cant als productes de la regió, en un ambient tranquil i relaxant, de blanques parets i d’agradable terrassa. El xef és Fabien Fage i el sommelier Boris Laurent, que té cura d’un ampli celler amb unes 400 referències. El menjador té una capacitat per fins a 60 comensals. El restaurant té una estrella a la Michelin. L’œuf de poule coulant, champignons de saison juste poêlés, truffe de Piolenc en fins copeaux 46; suprême de volaille fermière en gelée de foie gras de canard des Landes, saladine à l’huile de noix, 48; soupe glacée de homard bleu, caviar « Baedi Imperial » allégé de crème fouettée, 50; Blanc de cabillaud lentement poché, écrevisses de Camargue et son bouillon gingembre – citron vert, 46; Filet de turbot saisi à l’huile d’olive, fenouil confit, suc de coquillages, condiment poivre – citron, 50; Ris de veau croustillant, artichauts de nos Paysans, condiment moutarde, émulsion légère à l’anguille fumée origine France, 50; Agneau de lait des Pyrénées en trois façons, cannelloni d’aubergines à la menthe et à l’ail doux, 52; Biscuit moelleux au thé, écume légère au citron, confit de fruits rouges et ganache au thé Bolero, 20; Fruits rouges marinés, pain de Gènes aux agrumes, émulsion au Champagne rosé, 20. Menú de dilluns a dissabte, 40/50. Menu degustació, 140. Vi de la casa: Les Baux de Provence L’Affectif par Jean André Charial Rouge 2008, 60.

SERVEIS

ADREÇA

7, place du Chapitre. 30400 Villeneuve lez Avignon
Gard – Villeneuve-lès-Avignon, Alpes-Côte d’Azur.

CONTACTE

PÀGINA WEB

HORARIS

ACCEPTEN

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Hotels propers

By |2020-09-12T19:09:00+02:00novembre, 2015|Hotels|0 Comments
Go to Top