L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment Can Tabares. Situat en ple centre de Vila-seca, aquesta taperia d’origen gadità, està liderada pels germans Tabares Sánchez, José Manuel i Juan Sebastián. Tots dos van posar en marxa aquest establiment ara fa 7 anys. L’èxit del negoci els va portar ara fa dues temporades a obrir Can Tabares Gastrobar a La Llosa (Cambrils). Recentment han impulsat el seu darrer projecte, el restaurant Can Tabares, ubicat a les instal·lacions de l’Hotel Can Solé de Cambrils.

Al carrer Ramón d’Olzina nº9 de Vila-seca, una trentena d’acadèmics han gaudit d’un menú confeccionat especialment per l’ocasió per part de l’equip de restauració de Can Tabares. Els assistents s’han delectat amb una ostra gallega amb escuma de cava i filament de Xile; posteriorment han assaborit un fals niguiri de tonyina i ortiga de mar fregida, un tartar de tonyina trufat amb tocs cítrics i un filet de bacora amb verdura estil nipó i fideus de pèsol. Finalment un medalló de filet lacat al Pedro Ximénez amb parmentier i pomada de coliflor.

Un cop finalitzat el dinar, Ana Vilallonga, presidenta de l’AGT, conjuntament amb els presidents d’honor, Antón Pont i Ángel Pérez, han fet entrega del diploma de la visita a l’equip de restauració de Can Tabares, qui s’ha mostrat molt agraït durant tot l’esdeveniment.

Després de visitar Can Tabares, en el que ha estat la segona incursió gastronòmica de la temporada 2025-2026, els acadèmics de l’AGT es retrobaran el dimecres 27 d’agost en l’àpat que es realitzarà al Rincón de Iruña de Cambrils.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross