A Barcelona la beautiful people té com a epicentre el carrer Enric Granados. És el quilòmetre zero del ‘veure i ser vist’. Un dels aparadors amb més glamur és el restaurant Jacqueline. Després d’algun que altre parèntesi en les dues primeres temporades de vida, el projecte liderat per Toni Cano i Cristóbal Srokowski enceta la seva tercera temporada amb novetats interessants pel client que vol assegurar-se diversió i bona gastronomia.

La proposta gastronòmica de Jacqueline està liderada pel xef Dani Padró, format a la Hoffman de Barcelona. La seva filosofia és treballar el producte local, posant-hi especial èmfasi en peix fresc, marisc i carns madurades, tot sense oblidar plats estrella clàssics de la carta com l'arròs melós de gamba, el sashimi de llobarro o l'alvocat brasejat amb llamàntol.

Jacqueline tant de dia com de nit

El restaurant, tant de dia com de nit, convida els comensals a descobrir plats exclusius que reflecteixen l'essència de la cuina mediterrània, sempre amb un toc modern. La seva capacitat per atraure empreses que busquen organitzar esdeveniments en un espai emblemàtic, combinat amb la versatilitat de la seva oferta gastronòmica, el converteix en una destinació ideal per dinars de negocis o sopars privats.

Una altra gran novetat d'aquesta “Rentrée” gastronòmica són les invitacions mensuals a grans xefs perquè presentin un plat estrella i exclusiu que podrà ser degustat durant unes setmanes al restaurant.

La barra "japonesa" un altre racó pel paladar de Jacqueline

Des de la seva obertura, Jacqueline ha estat un imant per al públic elegant i cosmopolita de la ciutat i els visitants internacionals. Durant l'any, el restaurant ha estat freqüentat per celebritats consolidant-se com el lloc preferit dels que busquen una experiència exclusiva a Barcelona. Un racó del establiment que mereix d’una aturada obligada és la barra ‘japonesa’, amb el xef Rubén Burgos al capdavant, i que us delectarà amb les seves creacions culinàries.

Aquesta tardor i hivern, Jacqueline continua el seu creixement i continua consolidant el seu lloc en la vida gastronòmica i d'entreteniment de la capital barcelonina. El restaurant és la combinació perfecta d'una experiència culinària centrada en el producte de proximitat, en un entorn que convida a gaudir del dia o la nit, ja sigui per a un àpat íntim o una gran celebració.

A més, Jacqueline destaca pel seu Dinner Club, situat a  la planta inferior, on es pot gaudir de la mateixa carta i música en directe i el Champagne Bar. És aquest un espai inspirat en un jardí de fantasia que ofereix una experiència única de còctels de autor juntament amb una àmplia selecció de 60 xampanys. Aquest ambient exclusiu és perfecte per a esdeveniments íntims o celebracions privades oferint una atmosfera màgica i especial per a qualsevol ocasió. Per més informació i reserves: www.jacquelinebarcelona.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross