La Ràpita acollirà, del 24 de maig al 20 de juny de 2025, la segona edició de les Jornades Gastronòmiques KM0, organitzades pel Col·lectiu de Cuina de La Ràpita amb la col·laboració de productors agroalimentaris del territori. Amb l’objectiu de posar en valor la cuina de quilòmetre zero i els sabors del Delta de l’Ebre, les jornades apleguen set restaurants del municipi que han creat menús exclusius a partir de productes frescos, locals i de temporada, subministrats per més de 10 productors de proximitat. En la presentació han estat presents Albert Guzmán, del restaurant Albert Guzman de la Ràpita i Helena Queral, regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la Ràpita.
Participen en aquesta edició:
Els menús elaborats especialment per a les jornades destaquen per la seva creativitat i per la utilització de productes de temporada i de quilòmetre zero: arrossos mariners, llagostins i musclos del Delta, hortalisses del territori, oli d’oliva verge extra, vins amb denominació d’origen Terra Alta, tot maridat amb l’essència de la cuina del sud. Aquest any, les jornades s’emmarquen dins de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, reforçant la visibilitat del territori com a referent culinari i compromès amb la sostenibilitat, la innovació i la identitat local.
Més informació i menús disponibles a: www.cuinalarapita.com