El 5 de juny de l’any 2017 la família Busquets va assumir la gestió del restaurant Mas Roselló. Un clàssic de Tarragona que atresora una llarga història i on la valentia, el saber fer i la professionalitat dels actuals concessionaris han estat els millors ingredients perquè aquest establiment hagi escrit grans pàgines gastronòmiques.
En Joan Maria i en Joan a sala, i en Pol als fogons, són els artífexs que a Mas Roselló s’hi hagi menjat molt bé aquests gairebé 8 anys que han estat al capdavant del projecte a la capital tarragonina. La seva amabilitat, el tracte proper que els caracteritza, la cuina de proximitat i el producte de qualitat han estat el leitmotiv de la casa.
L’essència actual de Mas Roselló finalitza
La societat familiar formada per Vora Bosc SL no s’ha presentat a la renovació de la concessió administrativa per explotar el restaurant situat al número 23 del Passeig Rafael de Casanova. Segons explica en Joan Maria Busquets «encara no tenim data definitiva de quan finalitzarem el servei, però calculem que estarem fins a finals de març, màxim principis d’abril. Volem animar a totes aquelles persones que vulguin venir a acomiadar-se a dinar o a sopar abans de que s’acabi el termini». Tanmateix en Joan Busquets apunta que «és un secret a veus i per això hem volgut fer-ho públic, ja que després de no presentar-nos a la licitació, el que realment ens interessava saber és quan finalitzaríem la nostra estada a la casa per poder dir adéu formalment com toca».
Una etapa molt significativa
Aquestes primeres setmanes del 2025, el flaire de les ‘clàssiques’ i bones calçotades de Mas Roselló és el que més predomina a l’atmosfera del restaurant. Els Busquets miren enrere i són conscients que el seu segell al restaurant ha estat molt significatiu per la ciutat «ha estat una vivència increïble, hem tractat amb clients, empreses, proveïdors i hem estat partícips d’infinitat de celebracions. La veritat és que ens emportem grans amistat i records per sempre. Un veritable aprenentatge dins del món de l’hosteleria i on les hem viscut de tots colors» expliquen pare i fills.
A mesura que aniran passant els dies, el compte enrere perquè els fogons es vagin apagant serà latent, tot i això el xef de Mas Roselló, en Pol Busquets (format a l’escola Hofman de Barcelona) explica que «hem ofert una cuina mediterrània, tradicional i que sempre ha estat un pols d’atracció per una clientela molt fidel. Fins el darrer dia la professionalitat i el saber fer que tenim estarà present» comenta en Pol.
Recordem també que un dels puntals de Mas Roselló és el seu aparcament, ja que facilita i molt poder gaudir d’un àpat a Tarragona ciutat amb la comoditat d’un pàrquing gratuït. Aquest valor del restaurant, sumat a les seves creacions culinàries, fan del restaurant un espai idíl·lic. Les reserves per gaudir de l’actual essència de Mas Roselló es poden fer trucant al telèfon 977 241 828.