LA BOSCANA | BELLVÍS

RESTAURANT REVELACIÓ 2017

LA BOSCANA | BELLVÍS

QÜALIFICACIÓ: 9,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Autovia A-2 sortida 477 direcció Bellvís. Ctra. L-V3311 Km. 4 Bellvís
25241 BELLVÍS, Lleida.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 de dimecres diumenge i de 21,.00 a 23,00 de divendres a dissabte. Tanca dimarts i del 31 de desembre a 18 de gener.

Restaurants_LA BOSCANA _Lleida

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDDINERS CLUBAMERICAN EXPRESS

Certament sorprèn molt positivament descobrir aquesta joia gastronòmica a les comarques de Lleida, que ofereix no només un marc físic magnífic sinó també una qualitat culinària extraordinària. La Boscana, situat als afores del municipi de Bellvís, en el Pla d’Urgell, és un restaurant familiar amb un estil de cuina tradicional que no renuncia a la innovació. Utilitza i tracte amb gran delicadesa les matèries primeres de màxima qualitat, sovint provinents de la mateixa horta i de proximitat, que un cop elaborades suggereixen un gran nombre de matisos en textures i sabors. Joël Castanyé Daniel, cap de cuina des del 2007, és el petit dels tres germans de la família Castanyé. Cuiner vocacional, sap que cuinar en un paratge com el del territori lleidatà forja una manera de fer i de ser on l’aprenentatge autodidacta és la millor escola. Els seus germans, Jordi i Rubén són els Maitres Sommeliers, sota la batuta de la mare, Roser Daniel i Verdeny, que dirigeix el complex. El primer que et captiva al arribar a la finca La Boscana és trobar el esplèndid jardí arbrat, amb un petit estanc i les edificacions fantàstiques de l’establiment, la masia, amb habitacions per pernoctar malgrat que no és hotel, el restaurant de línies arquitectòniques avantguardistes i la sala de banquets. Tot un conjunt que et deixa bocabadat. Un cop segut a taula en un menjador amb vista a través dels grans finestrals a l’espai natural exclusiu i de decoració minimalista molt original, s’invita al comensal a passar a la cuina per assaborir els aperitius, veien com els cuiners preparen les elaboracions, una bona entrada a la gastronomia de La Boscana. De retorn a la sala el comensal pot triar entre el Gran Menú degustació Germans Castanyé, ideal per conèixer el conjunt de la cuina, 56,00; amb maridatge opcional per 20,00 (Preu sense IVA; servei de pa, oli i dolçaines, 3,00), el Menú de la Mama Roser (tradició), per 36,00 i maridat opcional per 16,00, o la carta. El celler compte amb més de tres-centes referències de vi, entre els quals destaquen els vins de les comarques lleidatanes i d’altres indrets de l’escenari vitivinícola internacional, com són la resta d’Espanya, Alemanya, França o Hongria. Té el premi Cartavi 2015.

– Navalles amb consomé de pollastre 19,80 €
– Caneló de la Mama Roser 20,90 €
– Bacallà amb sanfaina a l’estil de Leida 22,00 €
– Rap amb suquet d’espàrrecs bladers i blancs 25,30 €
– Espatlleta de cabrit al vi negre 24,50 €
– Sopa de citronella amb llima, llimona i clau 7,70 €
– Menú: 36,00 €
– Menú degustació: 56,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 17-abr.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:13:24+01:00gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments