Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a la vista dels comensals on s'elaboren les carns. El menjador principal té una llum tènue i un conseguit ambient intimista i agradable amb la decoració rústica. Disposa en total de tres menjadors amb una capacitat per a unes 200 persones.
El director del restaurant és Delfin Rodrigues que també exerceix les funcions de sommelier del celler que conté unes 85 referències. Des del 2017 ha introduït alguns plats de peix i marisc l'oferta culinària i ha augmentat la varietat de vins a la carta.
Entre les seves especialitats cal destacar el medalló de foie gras a l’estil Borda de l’Avi, 20,00; arròs de llamàntol caldós, 25,00; llom de bacallà amb salsa de pebrots escalivatas, 23,00; llenguado a la planxa, 19,50; cargols de Lleida a la llauna, 16,00; llagostins a l’all, 18,00; turbot salvatge al forn amb verduretes, 25.00; filet de vaca vieja 25.00; mitjana de poltre del país, 25.00; garrí torrat, 23.00; tatin de poma, amb gelat de vainilla, 7.50; bescuit d`ametlla amb xocolata calenta, 6.00; pinya natural amb crema catalana, 6.50.
També ofereix un Menú gastronòmic, 28.00.
Ctra. Arinsal Can Teixido.Tel.+376 835154. Horari de 13,15 a 16,00 i de 20,30 a 23,00 No tanca. Visa, Master Card. Aire condicionat. Aparcament. 3 menjadors privats per fins à 200 comensales. Terrassa. Admet gossos. bordaavi@andorra.ad web : www.restaurantlabordadelavi.com