LA BONNE ETAPE | Chateau Arnoux

LA BONNE ETAPE

★ ★ ★ ★ ★

Successives generacions de la família Gleize s’han vingut ocupant amb màxima cura i dedicació d’aquesta antiga casa de postes del segle XVII, situada al cor d’un bonic poble de muntanya, Chateau-Arnoux, que té el seu castell medieval i està situat entre els Alps i la Costa Blava, prop de Sisteron, la perla de l’Alta Provence. Un bell Relais Châteaux, que porta per nom La Bonne Etape. Balconades, contrafinestres de color verd ametlla, senders de mosaic en els jardins, l’heura en les parets de pedra i un preciós hort biològic en el qual es conreen unes 300 varietats de flors, fruites, vegetals, moltes de les quals alimenten els productes que utilitza la cuina, donant un encant molt especial a aquest singular hotel de quatre estrelles. Es tracta d’un hotel familiar, petit i summament agradable, regentat ja per la quarta generació, on el tracte al client és curós i fa que es senti com a casa seva. Dirigit per Jany Gleize, l’hotel disposa de 19 habitacions i 7 suites júniors, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon, televisió via satèl•lit, Wi-Fi, barnús i assecador de cabell. L’establiment admet gossos i el preu de l’habitació doble oscil•la entre 195/240 euros/dia. Compta amb aparcament propi, jardí, piscina climatitzada i un excel•lent restaurant. El restaurant, al front del qual hi ha el propietari, Jany Gleize, ofereix alta cuina amb accent provençal, recuperant receptes locals i on el dolç ocupa una posició privilegiada en homenatge a Pierre, el pare i confiter (cal degustar la crema gelada a la mel de Lavanda servida en un autèntic rusc). Però el rei de la cuina és el corder de Sisteron, un plat inoblidable. El menjador, que té una decoració a l’estil Lluís XIV, d’ocre daurat, està dirigit per Jessica Vaugier-Clique. El celler atresora unes 650 referències a cura de Laurent Belot. Té una estrella a la guia Michelin des de l’any 1964. asperges vertes aux truffes noires, 36,00; foie d’agneau tendreet curt, 24,00; saumon fume à maison, 25,00; piece de boeuf cru, 27,00; homard euroéen rôti, 58,00, filet de Saint Pierre, 42,00; poisson du marché en croûte d’herbe, 34,00; agneau rôti à feu d’enfer, 42,00; pigeon aux fruits du temps, 40,00; tarte chocolat au poivre, 18,00; crème glacée au miel de lavande, dans sa ruche, 19,00. El restaurant ofereix també un Menú Mer au Garrigue, 75,00, maridat, 100,00 i un Menú degustació Jarlandin, 115,00, maridat 160,00. El vi de la casa és el Domaine de la Blaque – Côteaux de Pierrevert rouge, 38,00.

SERVEIS

ADREÇA

Chemin du Lac. 04160 Chateau-Arnoux
04160 – Chateau Arnoux, Alpes-Côte d’Azur.

CONTACTE

PÀGINA WEB

HORARIS

Tanca del 20 de novembre al 5 de desembre i del 6 de gener al 13 de febrer

ACCEPTEN

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Hotels propers

By |2020-09-13T11:46:44+02:00novembre, 2015|Hotels|0 Comments
Go to Top