JUANA | Juan-les-Pins

JUANA

★ ★ ★ ★ ★

Situat davant de la pineda, a pocs metres de la platja, l’hotel Juana, de 5 estrelles, va ser construït el 1931 per Joseph Barache, com un símbol de l’elegància i un emblema de l’arquitectura Art Déco i al seu torn, un remant de pau, tranquil•litat, luxe i bellesa. Entre els seus clients va comptar amb l’Aga Khan, el duc de Windsor i Winston Churchill, entre d’altres. L’any 2001 el compra la família Ferrante, que el modernitza i li dóna el nou estil de Boutique Hotel, respectant la seva original i autèntica decoració estil Art Déco contemporani. Aquest hotel va ser adquirit el 2006 per Marianne Estène-Chauvin, propietària també de l’hotel Belles Ribes, del qual dista tan sols 100 metres. A destacar el seu restaurant, que es perllonga en una esplèndida terrassa a l’aire lliure, sota els arbres mediterranis i palmeres, a l’estiu, el bar i la piscina de marbre blanc climatitzada. Tot això es completa amb el hammam, sala de massatges i una sala de fitness. El preu de l’habitació doble va de 189/420 euros/dia. Les 37 habitacions i 3 suites són còmodes i àmplies, amb belles vistes de la pineda i el mar al fons, especialment la dels pisos alts, als quals s’accedeix amb un emblemàtic ascensor Stigler, que recorda els orígens dels anys trenta d’aquest “petit palau”. La línia archétypes del mobiliari americà Baker, signat per Michael Vanderbyl combina perfectament funcionalitat i bellesa en tots els detalls de l’hotel i de totes les seves habitacions –piano, taules baixes, canapès, llums–, jugant amb les lluminositat de l’entorn. Recentment han renovat les habitacions. L’hotel disposa de sala de reunions i convencions i Business Club; aparcament privat, conductor i limousine.
En els anys 60-70 l’incorporació del restaurant La Terrasse inaugura una important trajectòria gastronòmica de l’establiment. Gràcies a la mestria dels seus xefs, Alain Ducasse, de 1980 a 1986 i de Christian Morisset, el seu brillant successor, el restaurant va obtenir el 1984 una segona estrella a la Guia Michelin. Al març de 2009, la nova propietària i presidenta del Grup Belles Rives, decideix canviar-li el nom i el restaurant passa a denominar Cafè Marianne, amb la idea d’oferir cuina francesa autèntica a preus assequibles i en aquesta òptica l’actual xef, Yoric Tieche ofereix una carta composta de plats de mercat, inspirats en el “terroir” mediterrani. Ara ha tornat ha canviar de nom i passa a anomenar-se Bistrot Terrasse, acompanyat d’un canvi de concepte i mapa. La pastisseria de les postres és exposada en unes vitrines de la sala menjador. A tot això s’hi afegeix una important vinoteca a càrrec de Aymerick Verdy. Assiette d’antipasti (fleurs de courgettes, beignets d’aubergine, petits farcis niçois), 14,00; Morue en aïoli, 24,00; Risotto de Saint Jacques & scampi, 29,00; Entremet pistache et confit de framboise, 6,00. Menú, 19,00. Menú degustació, 39,00. Vi de la casa: No en té.

SERVEIS

ADREÇA

La Pinède, 19, avenue Georges Gallice. Juan-Les-Pins, Cap d’Antibes
– Juan-les-Pins, Alpes-Côte d’Azur.

CONTACTE

PÀGINA WEB

HORARIS

ACCEPTEN

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Hotels propers

By |2020-09-12T19:08:57+02:00novembre, 2015|Hotels|0 Comments
Go to Top