Ja tenim impressa, s’està distribuint i està penjada la seva web (www.gastronomiayturismo.es) l’edició número 170 corresponent a desembre 2018 de la revista Gastronomia i Turisme.
Aquest número inclou reportatges de del V Aniversari celebrat a París de Renfe-Sncf en Cooperació; de l’oferta més gran del món de formatges de Les Grands Buffets, de Narbone; escapades a l’Alcarria i a la Vall d’Aran i a Andorra; els millors restaurants de Lleida (Carballeira, L’Espurna i Caravista), Barcelona (Hofmann, Xavier Pellicer, Terroir), Tarragona (Deliranto, Mas Folch, Albert Guzmán Les Moles, La Goleta, Les Barques, Ferran Cerro, etc.) entre d’altres. També inclou un ampli reportatge de la presentació i lliurament de guardons de la Guia Gourmand 2019 a l’hotel Mas Passamaner, de La Selva del Camp i les seccions habituals de Notícies, Vins i Llibres.
La portada mostra una vista parcial de la secció de formatges de Les Grand Buffets, de Narbone.