Del 13 de maig al 10 de juny, El Corte Inglés durà a terme, per quarta vegada consecutiva, els “Dimecres Gastronòmics de les Comarques de Tarragona”, en què diferents xefs de la província elaboraran i oferiran les seves propostes culinàries en el menú del migdia del restaurant d’El Corte Inglés.
Aquesta iniciativa que compta amb el suport de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn i, alhora, donar especial rellevància als productes de proximitat dels quals disposa el territori.
Els menús elaborats amb productes de temporada oferiran els productes de proximitat i plats típics de cada comarca, i el maridatge anirà a càrrec del celler Augustus Forum.
Els restaurants que participen en aquesta quarta edició són: el restaurant Masia del Cadet (L’Espluga de Francolí), hotel-restaurant L’Algadir del Delta (Poble Nou del Delta), restaurant Joila (Coma-ruga), restaurant Pas de l’Ase (Garcia) i el restaurant El Molí dels Avis (l’Ametlla de Mar).
Els menús tenen un preu de 24 €, excepte el del Molí dels Avis que ofereix un menú basat en la seva especialitat, la tonyina vermella, amb un preu de 48 €. Per a més informació i reserves: 620 745 487 o al restaurant d’El Corte Inglés.
A les fotos, Josep Margalef (El Molí dels Avis) tallant la tonyina roja i Joan Capilla (L'Algadir del Delta) presentant un suquet de peix.