La primera edició de la Fira del Vi i la Gastronomia que se celebrarà d’aquí dos caps de setmana a INFINITUM, ha penjat el cartell de no hi ha entrades. Aquesta és una de les grans novetats d’aquest 2025 i sens dubte, a falta de setmana i mitja per aixecar el teló, ha aixecat molt d’interès entre tots aquells amants del bon menjar i el bon beure.
El Beach Club del ressort situat Salou serà l'escenari d’aquesta primera edició de la Fira del Vi i Gastronomia, que començarà el dissabte 24 de maig a les 18h i que reunirà cellers, productors gastronòmics i xefs de prestigi.
La fira comptarà amb la presència de cellers reconeguts com Torelló Corpinnat, Juvé&Camps i Mas Doix. També hi participaran productors de les denominacions d'origen Penedès, Priorat i Terra Alta. Els assistents podran tastar sis vins diferents, seleccionats per a l'ocasió. A més, la cooperativa Dos Déus presentarà els vermuts, que aportaran varietat a l'oferta de begudes.
Programa gastronòmic
El programa inclou degustacions acompanyades per una copa Spiegelau, que es lliurarà a cada visitant. A l'apartat gastronòmic, Beatriz Burillo, l’excel·lent xef d'INFINITUM, oferirà una mostra de la cuina. El restaurant reusenc Ferran Cerro, amb un Sol a la Guia Repsol, i el Quatre Molins de Cornudella de Montsant, amb una Estrella Michelin, també hi seran presents amb les seves propostes culinàries. Xocosave, amb el gran pastisser Adan Saez s'encarregarà de l'apartat dolç amb postres preparades per a l'esdeveniment.
Atmosfera musical al costat del Mediterrani
La música en directe formarà part de l'ambient durant tota la tarda i la nit. L'organització ha anunciat que hi haurà sorpreses pels assistents. La Fira del Vi i Gastronomia pretén convertir-se en una cita anual per als que busquen conèixer vins amb denominació d'origen i propostes culinàries elaborades per xefs reconeguts.