El dia 19 de maig va tenir lloc al saló d’actes de l’Ajuntament de Tarragona el lliurament de Premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona en la seva III edició. L’acte social, definit com “festa de la gastronomia”, va estar presentat per l’acadèmic Pere Hermoso i Victòria Nin i va reunir diverses autoritats tarragonines, membres de l’Acadèmia i seguidors de les bones taules, a més dels finalistes (tres) a les diferents categories dels Premis.
El Premi al millor restaurant ha correspost en aquesta III edició al Miramar, de Cambrils, sent el seu propietari, Joan Gómez, qui va recollir la distinció. Com a finalistes van recollir el Diploma acreditatiu Casa Montero-Club Nàutic, de l’Ampolla i el Vell Papiol, de Calafell.
Altres distincions s’han lliurat al Vermut de Reus, Ostres de l’Ampolla, Celler Clos Galena, D.O.Q Priorat, Antoni Sirvent, gelater, Jornades Gastronòmiques de la carxofa d’Amposta, Banc d’Aliments, etc.
Va tancar l’acte Alejandro Fernández, en nom representació de l’Alcalde de Tarragona.