El restaurant Xiringuito Miramar, situat al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, regentat actualment per Xavier Sánchez Artigas, ha organitzat, amb la col·laboració de Raventós i Blanc, pel proper divendres dia 7 de juliol la 2ª Nit de la Tonyina en la que els assistents podran assaborir un exquisit menú degustació protagonitzat per aquest peix de la nostra Mediterrània.
El sopar començarà amb quatre plats per compartir: Amanida de tonyina i verduretes en escabetx, tartar de tonyina, sashimi de tonyina amb vinagreta de verduretes i carpaccio de ventresca de tonyina. El plat principal és “El nostra Marmitako”. I les postres, gelat de sorbet de mojito. Tot això regat amb vi Silencis o cava De Nit o La Finca. No faltarà la música en viu. El preu és de 68 euros per a 2 persones.
Els comensals podran gaudir d’aquest magnífic menú temàtic, acompanyat d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l'interior, amb els dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis.
Recordem que xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional.
Passeig de Salvador Espriu, 5 (Platja Sant Gervasi). 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel.: 93 815 79 70. Tanca dimarts. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aparcament. Correu electrònic: info@xiringuitomiramar.com. Web: www.xiringuitomiramar.com