La revista 'Gastronomia i Turisme' fou una iniciativa promoguda pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. Aquesta publicació va néixer l’any 1986 amb l’objectiu de promoure a través de les seves pàgines fetes des de Tarragona la gastronomia i el turisme de les seves comarques, sense oblidar el context de Catalunya i fins hi tot d’altres països, tenint en compte els viatgers de les nostres terres. Inclou notícies, comentaris, reportatges de restaurants i d'hotels, viatges, secció de vins, de publicacions, etc.
La revista és trimestral i se’n publiquen 4 a l’any. Durant més de 28 anys, han passat per les seves pàgines els més emplemàtics hotels i restaurants d’Europa, com el Savoy, de Londres; Crillon, de Paris; Negresco, de Nice; Majestic, de Barcelona; Ritz, de Madrid; El Bulli, de Roses; El Celler de Can Roca, de Girona; Arzak i Martín Beresategui, del País Basc...
TAMBÉ POTS LLEGIR ELS NÚMEROS ANTERIORS...