Aquest esplèndid hotel, construït en 1926 sobre els fonaments d’un castell de 1860, és el punt de partida dels prestigiosos establiments Lucien Barrière de Cannes. Situat al passeig de la Croisette, davant del mar i molt a prop del Palau de Festivals i Congressos, per les cèlebres escales somia tot actor amb pujar un dia, constitueix una de les joies més precioses de la Costa Blava. A l’abric de la bulliciosa vida de Cannes gràcies als seus verds i florits jardins, l’hoste es troba en aquest excel·lent refugi d’ambient atemporal que gaudeix de totes les comoditats d’un gran palau. Disposa de 349 habitacions i 92 suites, algunes d’elles adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Durant l’hivern de 2008, Le Majestic va escometre un gran projecte de renovació. Es va canviar tota la decoració de l’hotel i, prosseguint amb aquest ambiciós projecte de modernització, es van iniciar les obres d’una nova ala, que es va inaugurar el març de 2010. En aquesta ala, es va posar a disposició dels clients la “Penthouse Majestic” , a imatge i semblança de la suite ja existent, i altres grans suites de luxe com la “Suite Dior”, la “Suite Riviera”, la “Suite Mélodie”, la “Suite Michel Morgan”, etc., que fan gala d’ un estil majestuós i grandiós, i compten amb unes meravelloses vistes al passeig de la Croisette, el passeig marítim de la ciutat. Aquesta nova zona de l’immoble, que ocupa una superfície de 450 m2, inclou, a més de 2000 m2 de botigues de luxe, l’spa Diane Barrière. Aquest establiment, que utilitza la cèlebre firma de productes cosmètics de luxe Biologique Recherche, ofereix un servei que comporta diferents tipus de massatges, hammam, sauna, gimnàs i perruqueria, entre d’altres. Sense cap dubte i després de la remodelació de l’edifici, Le Majestic està considerat com un dels millors hotels del passeig de la Croisette de Cannes, una autèntica joia de l’hoteleria francesa davant la Mediterrània i el més proper al famós Palau de Festivals i Congressos que atreu totes les primaveres a grans artistes internacionals. Els clients de l’hotel podran gaudir d’una sala privada de projecció, el “Salon Diane”, un sofisticat cinema dedicat exclusivament als clients que busquen un tracte privilegiat. Li Majestic, dirigit per Pierre-Louis Renou, es posiciona com un dels establiments més destacats de la Costa Blava. El preu d’una habitació superior oscil·la entre els 229 i els 1.449 € per nit. Com a membre de la molt selecta organització “Leading Hotels of the World: Els Millors Hotels i Resorts del Món”, l’establiment ha estat guardonat amb la cinquena estrella del Ministeri de Turisme.
De la mateixa manera, cal destacar la seva restaurant Le Fouquet ‘s Cannes, una braseria tradicional de luxe en la qual el guardonat xef Pierre Gagnaire ofereix una cuina d’exquisits i refinats gustos elaborada a base de productes mediterranis. El menjador compta amb capacitat per a 190 comensals i el celler alberga aproximadament 190 referències.
Especialitats i preus: Salmó gravlax, gel de llimona amb anet, cogombre i blinis, 25,00; Terrina de foie gras d’ànec, chutney de fruites d’estiu i brioix, 32,00; Pallarda d’au de corral amb salsa Jean Vignard i orecchiette amb parmesà, 34,00; Gambes a la planxa, frégula, panses rosses i ceba tendra, 38,00; Filet de vedella Simmental, puré de patates i salsa Champs-Elysée, 49,00; Filet de llobarro escalfat amb oli d’oliva, pebrots del piquillo, pebrots morrons i tomàquet, 52,00; Pastís suflé de xocolata Cuvée Morant Bay 70% i caramel de mantega salada, 14,00; Fondue de ruibarbre i diferents elaboracions amb maduixes, 14,00. Menú descobriment, 68,00.
Li Majestic disposa d’un segon restaurant: La Petite Maison de Nicole, dirigit per Geoffroy Tanguy, que ofereix plats exquisits, entre els quals s’inclouen especialitats típiques de Niça i els voltants, sota la supervisió del xef executiu Pierre Cizeron. El menjador té una capacitat per a 170 comensals i el celler alberga aproximadament 110 referències.
Especialitats i preus: Tàrtar d’orada real, escalunya, ceba tendra i llimona, 19,00; Tomàquets del país, burrata, alfàbrega i oli d’oliva, 24,00; Gambes salvatges temperades, oli d’oliva, llimona i alfàbrega, 38,00; Gnocchi, tomàquets cherry, all, parmesà i ruca, 22,00; Rigatoni cremosos i tòfona de temporada, 48,00; Peix llop, carbassó i ruca, 54,00; Gambes salvatges, ceba tendra, pebrot picant i oli d’oliva, 64,00; Maluc de vedella amb anxoves (160 g), salsa de tomàquet, oliva, julivert i all dolç, 39,00; Costellam de xai amb crosta de festucs (600 g); Ratatouille nizarda i brou de xai (per a 2 persones), 84,00; Els cinc dolços de Nicole, 36,00. Menú Els predilectes de Nicole, 58,00.