Als afores de Carcassona, al Sud, en un paratge tranquil i bonic d’un antic domini vitivinícola, envoltat actualment d’un parc i un camp de golf de 18 forats, es troba aquesta bonica casa burgesa del segle XIX, transformada l’any 1970 en hotel (de la categoria de 5 estrelles) i restaurant per la família Rigaud, que encara el continua portant. Disposa de 19 habitacions i 5 suites renovades amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit i Canal +, Wi-Fi, barnús i assecador de cabells. Admet gossos. Preu de l’habitació 150/450 euros/dia. Compta amb pàrquing propi tancat a l’aire lliure vigilat, jardins, tennis, piscina, sales de convencions i restaurant.
El restaurant té un horari de 12,00 a 13,45 i de 20,00 a 21,15 hores. Disposa de 3 menjadors privats una capacitat per a 10/80 comensals. La decoració és clàssica. El restaurant, guardonat amb una estrella Michelin, ofereix una cuina tradicional i gastronòmica dirigida amb gran professionalitat per Philippe Deschamps, qui busca l’equilibri entre l’oceà i el mediterrani, remarcant els productes de mercat, com les aus del País Càtar i valorant també molt les verdures i llegums dels petits productors de la zona. A destacar també la cura en la presentació dels plats. El director de sala és Jean-Paul Herve i el somelier Frank Sakhinis, que té cura d’un celler amb unes 400 referències. L’anchois de chez Roques à Collioure, 30,00; Lapin fermier du “Domaine de Peyremale” aux arômates, 30,00; Foie gras de canard mi-cuit,
Compotée de mûres sauvages à l’Amaretto, crumble d’amandes, 32,00; Cassoulet “Dieu le Fils”, Grand Classique du Domaine, 32,00; Pied de cochon sans les os en crépinette truffée, Pomme de terre écrasée, pomme, boudin, 39,00; Poitrines de pigeon servies rosées, cuisse en cromesquis, gros conchiglioni farci avec les abats, jus à l’olive, 45,00; Rouget de petit bateau cuit à l’unilatérale, tian d’aubergine au chorizo “Bellota”, tempura d’oignon rouge, méridionale à la marjolaine, 42,00; Langoustines snackées, fleurs de courgettes farcies des pinces, jus de tête relevé au gingembre, spirales de courgettes au sésame, 47,00; Le beau soufflé au Grand-Marnier, cocktail Auriac glacé, 22,00; Le cube d’opaline biscuitée, fruits rouges et crème anisée, 22,00; Les abricots et pêches rôtis au miel , glace au nougat de Limoux, confiture d’huile d’olive, 22,00. També ofereix un Menu Balade Cathare de 70,00; un Menu du Domaine de 78,00 i un menú degustació Grand Manu de Saison per 118,00. Vi de la casa: Plô Notre Dame, AOC Minervois, Bagnoles (11) i Clocher de la Digne d’Amont, AOC Limoux, La digne d’Amont (11), de 67 a 115 respectivament.