HÔTEL DE VENDÔME - París
HÔTEL DE VENDÔME
★ ★ ★ ★ ★

Situat al costat de la plaça Vendôme, una de les més belles de la capital, certament al centre de París, és un dels seus hotels més encantadors, per la seva luxosa decoració, confortabilitat de les seves habitacions, discreció i detalls de gran gust. Ocupa un edifici construït el 1723 per Pierre Perrin, secretari del rei Sol, Lluís XIV. Després de tres segles d’art, cultura i elegància en aquesta direcció única de París, el 1998 es retroba en aquest hotel el seu passat esplendor, després de 4 anys de transformacions (pilastres amb capitells daurats, marquesines de fustes rares i precioses, marbres policromats…). En aquest sumptuós refugi al centre de la capital, amb el confort i la tecnologia d’un palau internacional, es conjuguen els quatre clàssics estils Lluís XIV, XV, XVI i Empire. Cada habitació és única, té un total de 29, de les quals 10 són suites. Totes amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, Wi-fi, barnús, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores i pany electrònic. Des de les habitacions de l’hotel hi ha esplèndides vistes a la place Vendôme i al carrer St Honoré. El dirigeix Stéphane Wenz Schuhler. El preu de l’habitació doble oscil•la entre els 480/700 euros/dia. Disposa d’aparcament, aparcacotxes, sala de convencions i restaurant: Le 1 Place Vendôme.
El restaurant Le 1 Place Vendôme ofereix, en un petit menjador molt chic, amb una capacitat per a 35 comensals, una cuina gastronòmica refinada, una carta en moviment, segons el mercat, imaginada pel xef Josselin Marie. Amb una decoració “pied de poule” et “gris Dior” molt agradable, l’excel•lència parisenca i l’audàcia del jove xef reunides han aconseguit aquesta química que fan de Le 1 Place Vendôme una de les taules més concorregudes de la capital. Thon rouge fumé par nos soins sur un sablé noisette, pommes vertes et wasabi, 25,00; Raviole ouverte de langoustines à l’encre de seiche, étuvée de poireaux au gingembre, 41,00; Carré d’agneau de Lozère, gâteau de légumes Niçois, crumble d’olives et jus d’agneau à l’ail noir, 43,00; Mille-feuille aux framboises Tulameen, crème légère à la passion, 14,00. Menú, 39,00. Menú degustació, 88,00. El celler té unes 35 referències, els vins estan entre els 40/850 euros l’ampolla.

Serveis
ADREÇA
1 Place Vendôme. 75001 París75001 – París, Paris.
CONTACTE
+ 33 (0) 155 04 55 00
e-mail
HORARIS:
No tanca. (El restaurant diumenge, dilluns i agost)
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross