Situat a la Selva Negra, Brenners s’identifica amb l’arquitectura de la Belle Epoque i amb les vistes al parc privat i l’arbrat Lichtentaler Allee. Sota la direcció de Frank Marrenbach, el 21 d’octubre de 1872, els “Stephanie les bains”, van inaugurar un hotel amb un caràcter francès, conegut també com el Stephanienbad, comprat pel sastre de la cort de Baden-Baden, Anton Brenner. Així va néixer l’hotel Brenners, que avui en dia, es presenta com un conjunt oasi urbà enmig de zones verdes. Al llarg de tota la història no ha canviat la tradició d’elegància i harmonia juntament amb l’estil innovador. Brenners Park-Hotel & Spa a Baden-Baden, la propietat principal de la Col•lecció Oetker, compta amb 100 habitacions, 32 d’elles suites, i ofereix tot tipus de comoditats perquè els seus hostes puguin gaudir de l’estança i sentir-se com a casa envoltats de la natura. A l’hotel també es pot gaudir també d’una exquisida gastronomia del propi restaurant, Wintergarten, que representa una de les joies de la corona de Brenners gastronomia des de maig de 2002. Obert tot el dia, permet als hostes gaudir del Parc Brenner mentre tasten les especialitats de la casa. Aquest restaurant ofereix l’escenari informal de delícies culinàries amb una cuina clàssica amb un toc mediterrani que se serveix en un ambient fresc i contemporani, un lloc adequat per a una amanida lleugera, així com un menú d’espàrrecs o una tassa de cafè amb una mica de pastís de fruites de la Pastisseria Brenner. Rudolf Pellkofer és el xef responsable de totes les cuines del Brenners Park-Hotel & Spa a Baden-Baden, destacant la del restaurant gastronòmic, que té una estrella a la guia Michelin. Brenners Park-Hotel & Spa és tot un luxe pels que vulguin gaudir d’una estança immillorable envoltats de la natura, de bons paisatges, tranquil•litat i bona gastronomia. Un hotel amb molt d’encant en el cor d’un parc en una ciutat preciosa. Una excel•lent rebuda, habitacions àmplies i molt confortables, sales de lectura, una àrea especial per fumadors, un bar amb música de piano en directe a les nits i una agradable piscina climatitzada coberta. Actualment s’està ampliant la zona Spa. Molts detalls de bon gust, tracte exquisit i tot pensat per a la màxima felicitat dels hostes. I una ubicació ideal prop dels museus i el teatre, a 8 minuts caminant del centre per als vianants. Un hotel que no s’oblida. A més, la carta exposa una extensa varietat de plats per escollir; com a entrants podem trobar: Marinated salmon with orange and Black Forest gin, 21,00; Mille Feuille of braised small tomatoes, 18,00; o Brenners fish soup, 15,00. Com a plat principal podem escollir entre: Pike perch and crayfish, 34,00; Medaillons of monkfish and gambas, 37,00; Iberico pork served in two ways, 34,00; Fillet of untreated veal, 38,00; o Coq au vin of French corn chicken, 29,00. Finalment, entre els postres tenim Brenners apple pancake, 11,00; Delice of lemon and Limoncello, 11,00 o Roll of chocolate cream with confited kumquats, 11,00. Cada un dels plats poden estar acompanyats d’un bon vi de la casa Schloss Johannisberg, Rotlack or Gelblack, 38,00.