Existeix la creença que el vi català per ser bo ha de ser car, i es pensa també que el vi d'altres indrets és millor. Aquest llibre publicat per Cossetània pretén desmuntar aquestes dues teories tot apostant pel vi català com a producte de proximitat, i oferint les claus del tast. Hi ha comentats 175 vins catalans extraordinaris a l'abast de totes les butxaques que permeten tornar a portar el nostre vi a la taula de cada dia.

GRANSVINSAPETITSPREUS2.novetats.jpg

L’autor, en Lluís Romero Garrido (1974) va superar, amb qualificació d'excel·lent, el curs de sommelier a Girona. Va representar la província als campionats de Catalunya, al costat dels 3 sommeliers del Celler de Can Roca. Després d'unes quantes experiències a restaurants amb estrelles Michelin es va convèncer que el seu lloc no era allà. Així, va començar a dedicar molt més temps al seu projecte Clos dels Cims (vi propi, tast a domicili i assessorament). El Clos dels Cims 2014, la segona anyada d'en Lluís, va rebre 88 punts Peñín. Actualment, en Lluís organitza cursos de tast, fa de jurat a concursos de vins, i de tertulià a la ràdio. Els seus blogs són: closdelscims.blogspot.com elracodelclos.blogspot.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross