Un saborós mos de mar procedent de Saragossa es va convertir ahir a la Millor Tapa d'Espanya. Els germans Luis Antonio i Javier Carcas, del restaurant Casa Pedro, van guanyar el XIV Concurs Nacional de Pinchos i Tapes Ciutat de Valladolid amb 'La mar de punxa'.

SHUYUN CHEN

La cuinera xinesa Shuyun Chen, que ha viatjat des de Nova Zelanda, on treballa en un restaurant espanyol, ha estat Campiona Mundial per la seva tapa 'Cruixent d'arròs amb rotllets de tonyina i verdures en escabetx'.

tapa

Els germans Carcas ja es van dur a 2015 el premi a la Millor Tapa Tradicional i van participar també en l'any 2016. Es tracta d ' «una falsa petxina d'ostres amb un guisat de musclos i eriçons, acompanyada d'una emulsió de musclos en escabetx i una escuma de mar ».

equipEn el Concurs Nacional han participat en total 48 establiments de tot l'Estat, dels quals 4 eren catalans: l'Original, de Cambrils; El Jardí de Can Figueres, de Granollers; i Marea Alta i Antic Cafè Espanyol, els dos de Barcelona.

L'essencia de Cambrils és el nom de la tapa en què ha participat el xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original, de Cambrils, en aquesta important competició, que seha celebrat aquesta setmana a Valladolid. A les fotos, Shuyun Vhen amb el premi; Joan Liberia amb la presidenta del Jurat i la seva tapa.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross