Aquest dimecres 30 d’octubre es celebra el ‘Dia mundial de la Triperia’. A Tarragona, a el bar El  Gordo 2 han volgut commemorar aquesta efemèride compartint un menú d'esmorzar de forquilla que consta de tres característics plats: peus de porc, morro de vedella estofat i els arxiconeguts i premiats ‘callos del Gordo’.

Tot plegat acompanyat d’una copa de vi i ametlles fregides. El Dani i la Paula, propietaris d’aquest icònic establiment situat al carrer del Sofre número 3, del pol·lígon Riuclar de Tarragona, asseguren que «volem que gaudiu del sabors i textures de la triperia. Aquet menú d'esmorzar l'oferirem dimecres, dijous i dissabte. La triperia son plats amb molt col·lagen, vitamines i energètics i moltes hores de cocció i elaboració darrera».

A un dels locals referents de Catalunya dels esmorzars de forquilla, on hi ha comensals que fan centenars de quilòmetres, podreu celebrar el ‘Dia Mundial de la Triperia’. No us ho perdeu!

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross