La Boella continua amb les seves màgiques nits d’agost. Després de l’èxit assolit el cap de setmana passat, amb més de 2.000 persones gaudint als seus jardins dels tributs a tres llegendes de la música: ABBA, Tina Turner i The Beatles, aquest cap de setmana és el torn de maridar novament música i gastronomia d’alta qualitat. Aquest cop la posada en escena és més íntima i personal i es porta a terme dins del marc de la segona edició de Les Nits Gastronòmiques. La primera, celebrada l’estiu passat, va deixar molt bon regust de boca entre els assistents.
Via Itàlia i homenatge a Serrat als jardins
El divendres 8 d'agost, la vetllada va a càrrec del grup Via Italia, que traslladarà el públic als grans clàssics italians. Per la seva part el dissabte, 9 d'agost serà el torn de Serrat al 100%, un homenatge a l'obra i l'essència del cantautor català.
Aquest divendres partir de les 20h, els assistents seran rebuts amb una copa de cava i una degustació de pernil ibèric, un aperitiu que donarà pas a l’experiència principal. A les 20.30h arrencarà el menú degustació signat pel xef Manu Ramírez, i a les 22.30h començaran els concerts.
Salmorejo, turbot, tataki i meló osmotitzat
El menú degustació està format per quatre passis que combinen diferents textures i sabors, tots pensats per maridar a la perfecció amb l'atmosfera musical.
El sopar s’iniciarà amb un salmorejo amb gambes, caviar d'oli i fulla cruixent d'alfàbrega, que aporta frescor i contrast. Posteriorment s’oferirà turbot amb salsa de vermut i musclos, una picada d'ullet al mar Mediterrani. El tercer plat combinarà la potència del tataki de presa ibèrica amb salsa de mel i mostassa, amb la delicadesa de carn de primera qualitat. El colofó final és unes postres compostes per meló osmotitzat amb menta i llima acompanyat de sorbet de maracujà, una combinació refrescant que tancarà el recorregut gastronòmic.
Inscripcions:
Les inscripcions pel sopar del divendres es pot formalitzar mitjançant el següent enllaç i pel sopar que es realitzarà demà dissabte és aquest.