L'equip de tast de Peñín ja està treballant en l'elaboració de la Guia Peñín dels Vins d'Espanya 2022, la guia de vi espanyol més completa del món. Aquesta tasca, que durarà més de sis mesos, el portarà a avaluar prop de 11.000 vins de les últimes anyades que estaran disponibles al mercat a partir de l'any vinent.
A l'igual que en edicions anteriors, Peñín publicarà les puntuacions de les seves cates recents en la versió en línia de la Guia Peñín, el que permetrà als subscriptors conèixer, en primícia i mesos abans de la publicació de la Guia impresa, les qualificacions dels seus vins favorits.
La Guia Peñín 2022 en línia, a la qual s'accedeix a www.guiapenin.wine, ja està disponible i es pot consultar en tres idiomes: espanyol, anglès i alemany.
Jerez i Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda, primeres zones publicades. Com és habitual, han obert els tasts dels vins de Jerez i Manzanilla de Sanlúcar, un total de 244 referències les puntuacions i descripcions ja estan publicades en l'edició digital de la guia. Els tastadors han elogiat la feina d'aquestes "dues denominacions d'origen úniques" i han subratllat la importància de "uns vins que segueixen en el camí de l'excel·lència, amb un marcat caràcter local". El Palo Cortado "és el més enigmàtic i místic dels vins de Jerez, i en aquesta edició ens ha portat grans sorpreses".