Casa Montero Restaurant Club Nàutic estrena nova carta aquesta primavera, amb una caràtula –un veler-, marinera, com l’establiment.
A la nova aposta, amb 5 idiomes, hi trobem diferents apartats amb una gran varietat d’especialitats culinàries de la casa. Suggeriments: Tàrtar de tonyina roja, 21,00; angules amb alls del Delta, 50,00; ortigues de mar, 15,50; gambes a l’allet, 14,50. Entrants: pernil ibèric al tall, 21,00; torradetes d’anguila fumada, 11,50; amanides diverses, 10,70/12,90. Arrossos: paella marinera, 13,20; tot pelat, 14,00; caldós amb llamàntol, 21,50. Marisc: musclos de roca al vapor i flàvia de llimona, 8,25; llagostins de l’Ampolla, 27,00, escamarlans s/m., ostres del Delta (6 u.), 16,50; assortiment de crustacis i mol·luscos, 29,50. Peix: medallons de rap al romesco, 21,50; orada a la sal, 22,00; lluç de palangre amb allets confitats, 20,50; turbot al forn amb panses i pinyons, 21,50. Carns: mitjana de vedella a l'estragó, 18,50; foie fresc d’ànec amb melves de poma confitada, 19,50. I postres: rebosteria de la casa, 5,00, mousse a les 3 xocolates, 5,00.

11133935_10206027921477677_3949352819234810250_o

El restaurant també ofereix un Menú Nàutic (per a 2 p.), 25,00 euros. I un Menú diari de dilluns a divendres migdies, 14,00 euros. El vi de la casa és el Sumarroca (Penedès), 10,00.
Casa Montero participarà a les Jornades Gastronòmiques de l’ostra del Delta, que es desenvoluparan a l’Ampolla del 9 al 24 de maig, oferint per 30 euros tot inclòs, ostra del Delta en pastís de peix de roca, llagostí i salsa tàrtara; gotet de gaspatxo de síndria amb brotxeta d’ostra lacada amb sèsam; arròs bomba sec amb sípia, llagostins pelats i musclos tot pelat; chutney de maduixots amb iogurt i xocolata blanca, i vi Castell de Fontanelles blanc DO Terra Alta, aigua mineral i cafè. Recordem que els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, pertanyen a una família de restauradors procedent de Villarrobledo (Albacete); van néixer entre fogons i plats i en aquest ambient van seguir creixent i van decidir continuar la tradició familiar, conjugant la mestria dels seus pares (Jesús Montero i Cristina del Amo), amb les noves tendències culinàries, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i el Mediterrani.
Compten amb el xef, Paco García, i ofereixen cuina de mercat i mediterrània, molt ben elaborada, amb plats de la tradició marinera certament exquisits, protagonitzats per peixos i mariscs. A destacar els bons arrossos. El restaurant gaudeix d’una situació privilegiada al costat mateix del port esportiu, amb unes vistes magnífiques; té una àmplia terrassa envidrada que pràcticament acarona el mar. Apuntem finalment el bon servei i l'amabilitat i simpatia de la Carme i el Jesús, sempre atents a la felicitat dels comensals.

10830746_10206027928637856_4069193925933346313_o
Adreça: Club Nàutic. (43895) Tel.: 977 59 33 36. Fax: 977 59 30 07. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca dilluns a l’hivern. Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Menjador privat per fins a 100 comensals. Web.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross