Des del passat 1 de desembre la família propietària del restaurant Masia del Pla s’han fet càrrec del restaurant del Hotel Class Valls que passa a denominar-se: "El Tast Valls".
Al costat de la recepció trobem el menjador que té una decoració moderna i acollidora, amb una capacitat per a uns 50 comensals, atesos per Joan Linares. La cuina que ofereix és de lína tradicional catalana i de temporada, sent de destacar en l’època dels calçots, la calçotada al preu de 36,30 tot inclós. Davant dels fogons hi ha el xef Oscar Fontanillas.
Entre les especialitats podem destacar el tentacle de pop flamejat i fos de patata cremosa, 17,50; daus d’espatlla de xai desossat a baixa temperatura amb xips de patata violeta, 14,50; copa de madedonia ambfons de iogurt natural, 5,50;
El restaurant també ofereix un menú diari per 15,50 en el que el comensal pot triar entre 3 primers, 3 segons i 5 postres.
El celler té unes 45 varietats de vins i el vi de la casa es dels Cellers Padró, de Bràfim, 7,00.
Hotel Class. Pg. President Tarradellas/Ctra. N-240. (43800) Valls. Tel.: 977 60 80 90. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat i aparcament. 3 menjadors privats per a fins a 100 comensals. Correu electrònic: info@eltastvalls.com.