_DSC9224

La barcelonina Carla Peyron alumna de l'IES La Flora de Burgos s'ha proclamat guanyadora de la quarta edició de el concurs culinari GMchef "Alimenta el teu talent" amb la tapa "Niñoyaky de formatge i tòfona, bolets, blat de moro fumat i cruixent d'avellana" a la final que s'ha celebrat recentment a l'espai Florida Retiro de Madrid. La jove que cursa el primer curs de grau superior de cuina ha rebut de la mà d'Ignacio Aguado - Vicepresident de la Comunitat de Madrid -, Lluís Labairu - director general de GM FOOD - i pel reconegut xef Martín Berasategui el premi que l'acredita com a guanyadora que consisteix en un període en pràctiques i una experiència gastronòmica per a ella, el seu mentor i dos acompanyants al restaurant Martin Berasategui, de Lasarte, amb tres estrelles Michelin, "una experiència fantàstica que segur que gaudiré", ha assegurat. A més, la seva escola rebrà un xec de 2.000 euros per a realitzar compres en GMcash.

_DSC9442

La segona classificada ha estat Cristina Ramírez d'el EFA la Serna de Bolaños de Ciudad Real amb una original "macaron de Ceps, be manxec i patata trufada" que farà un període en pràctiques al restaurant MB de Erlantz Gorostiza, amb dues estrelles Michelin.En tercera posició ha quedat el formenterer David Padilla estudiant de CETT de Barcelona, ​​amb la tapa "Cucurutxo a Banda" i que realitzarà un període en pràctiques al restaurant Les Cols de Fina Puigdevall, amb dues estrelles Michelin.

Carla Peyrón, nascuda a Sant Cugat (Barcelona), compta amb una dilatada experiència, és membre de la selecció Espanyola de Cuina, professora de cuina en els campaments de el programa de Televisió Espanyola "MASTERCHEF" i compta amb un llarg historial de premis com el campionat Nacional de Tòfona Negra de Sòria 2019, la Copa Culinària de les Amèriques 2017, Medalla de plata de la cuina Mediterrània a Rimini (Itàlia) 2018 i finalista de la millor pasta de te artesana a Barcelona 2018.

_DSC8549

GMChef "Alimenta el teu talent 2019", organitzat per GM FOOD ha tingut en la final d'aquesta quarta edició a sis alumnes de primer any de diverses escoles d'hostaleria: Carla Peyron - CIFP La Flora - Burgos - Finalista zona nerd. Cristina Ramírez - EFA la Serna de Bolaños - Ciudad Real - Finalista zona centre. David Padilla - CETT - Barcelona - Finalista Catalunya. Paqui Valent - IES Heliópolis de Sevilla- Sevilla - Finalista Andalusia. José Luis Pascual - IES Universitat Laboral d'Albacete - Albacete - Finalista llevant i Balears. Rosa Nazareth Ortiz Ruiz - Hotel Escola Santa Brígida - Gran Canària - Finalista Canària

A l'escenari de l'Espai Florida Retiro de Madrid, els estudiants han preparat durant una hora les seves tapes de creació original, elaborades per un mínim de quatre productes de la marca pròpia Gourmet, davant d'un jurat format per: Martín Berasategui - President de Jurat, xef amb 10 estrelles Michelin - Restaurant Martin Berasategui. Erlantz Gorostiza - xef amb 2 estrelles Michelin - Restaurant MB. Fina Puigdevall - xef amb 2 estrelles Michelin - Restaurant Les Cols. Clara P. Villalón - xef i blogger fundadora de Mismigas.com. Jesús Terrés - Periodista gastronòmic i director de la Guia Hedonista

GMchef és un concurs gastronòmic organitzat per GMcash que compta amb la col·laboració de UNILEVER, HELLMANN'S i RENFE. El seu objectiu és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, formar futurs xef i reconèixer als 3 primers classificats amb una estada en pràctiques en els principals restaurants d'estrella Michelin de país.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross