CANALLA BISTRO BY RICARD CAMARENA | Valencia

CANALLA BISTRO BY RICARD CAMARENA | Valencia

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Maestro José Serrano, 5
46005 Valencia, Valencia.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca

Restaurants_CANALLA BISTRO BY RICARD CAMARENA _Valencia

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Obert el 2012 en una zona de moda de la capital valenciana aquest restaurant de Ricard Camarena permet conèixer la cuina d’aquest gran xef de València amb preus moderats i en un ambient molt distès. La decoració del local és molt singular i igual que la cuina és molt informal, en una línia divertida i canalla com bé defineix el nom de l’establiment. La sala, llarga i estreta, en la qual al fons hi ha la cuina, la dirigeix Juan Manuel Llorens i té una capacitat per a 70 comensals. El servei és molt diligent. La carta de vins té unes 50 referències. Al capdavant de la cuina està José Luis Marín.

– Pastisset de moniato i foie 2,90 €
– Sandwich nigiri d’anguila fumada i esberginia miso 3,50 €
– Ensaladilla Ricard Camarena 9,80 €
– Ceviche de tonyina, xampinyons i fruita de la passió 13,90 €
– Tempura melosa de verdures lleugerament picant 11,50 €
– Torrija caramelitzada amb gelat de mantecao 7,50 €
– Mestizaje (Utiel Requena) 18,00 €
– Menú mgdia de dilluns a divendres, 15,50 (caps de setmana, 17,50). Menú degustació, 26,00.:
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 26-jul.-16

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:26:50+01:00January, 2020|Restaurants|0 Comments