BELLES RIVES - Juan-les-Pins
BELLES RIVES
★ ★ ★ ★ ★

Belles Rives és un hotel de luxe al costat del mar, idealment situat al principi del Cap d’Antibes i només a uns minuts del centre de Juan Les Pins, amagat al cor de la badia i al costat de la seva pròpia platja. La història de l’hotel realment encantador i situat entre el cel i el mar comença amb una llegenda, la d’una parella mítica, l’escriptor americà Scott Fitzgerald i la seva dona Zelda, la fascinant aparició commocionar la vida tranquil•la dels habitants del Cap d’Antibes. El mític palau hotel dels anys 30 proporciona 39 habitacions i 4 suites altament personalitzades, completament renovades últimament. Totes les habitacions són una subtil barreja de luxe discret i de refinament. En elles els ulls observen amb nostàlgia el mobiliari de la dècada dels trenta. Certs racons deixen meravellosos records en la memòria. Preu habitació doble: 171/380 euros/dia. L’hotel, de 5 estrelles, dirigit per Stéphane Vuillaume, proposa als seus hostes tots els plaers d’una estada màgica: deliciosos esmorzars, sopars gastronòmics, entreteniments, joies del mar, etc. Aquesta obra mestra immortalitzada per Scott Fitzgerald també es coneix pel seu important restaurant gastronòmic, La passagères, i el piano bar, Fitzgerald, que obre amb esplendor cada nit. L’establiment, propietat de Marianne Estène-Chauvin, compta també amb dos restaurants més, La Plage Belles Rives i Le Cabins. La Passagères és un lloc d’excepció que ofereix una cuina deliciosa i la seva preciosa decoració 1930 amb meravellosos frescos art déco originals. La seva terrassa gaudeix igualment d’una sumptuosa gran cartera i d’una extraordinària decoració, a més de les seves vistes. Cal destacar també la seva platja privada i el seu important club d’esquí nàutic. L’hotel és membre de tres prestigioses cadenes hoteleres: Small Luxury Hotels of the World; Concorde Hotels i Palaces de la Cote d’Azur.
El restaurant La Passagère ofereix cuina mediterrània elaborada pel xef Yoric Tieche. El sommelier Aymerick Verdy té cura un celler amb unes 210 referèncias. Courgette violon – Tortelloni safranés au pesto de fleurs de courgette, parmesan mousseux (+ truffe d’été), 24,00; homard bleu – Passé sous le grill, fenouil pulpé au consommé tomaté, 58,00; rable de lapin de ferme – Cuisiné à la mode de Nice, polenta gratinée et coeur de sucrine, 44,00; framboises fraîches – Napées de jus de fruits rouges, fines feuilles caramélisées, bavaroise vanille crème glacée pistache, 16,00.. Menú, 70,00. Menú degustació, 120,00. Vi de la casa: No en té però el Château d’Esclan és el més popular, 56,00.

Serveis
ADREÇA
33, Bd Edouard Baudoin. Juan-Les-Pins, Cap d’Antibes06160 – Juan-les-Pins, Alpes-Côte d’Azur.
CONTACTE
+33 (0) 493 61 02 79
e-mail
HORARIS:
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross