9 habitacions dobles, 3 junior suites i 5 suites, totes diferents, amb
vistes a la vall Tastavins, en plena muntanya (per arribar-hi s’han de
fer 5 km de pista forestal), sense televisió (Wi-Fi sí, a tot
l’hotel). Pensat per descansar, relaxar-se i menjar bé. Preu de
l’habitació doble: desde 270 (amb esmorzar) euros/dia. Situat a la
Franja, al costat de Vallderoures, a la comarca de la Matarranya, hi
ha un hotel i restaurant únic i exclusiu, com tots els Relais &
Chateaux, des de l’any 1995. El matrimoni anglès format per Frederic
Piers Dutton i Jemma Markham van convertir l’any 1995 una masia noble
i singular del segle XV en un meravellós hotel, compost per un
laberint d’edificis al voltant d’una torre medieval, amb jardins,
terrasses i patis amb fonts. A l’entrar a l’establiment sorprèn que no
hi ha el convencional mostrador de recepció, ni tan sols recepció. En
el seu lloc, com en les masies antigues, el cor de la casa és la
cuina. No només és el lloc on es preparen els menjars sinó que també
és on s’ha d’anar quan es necessita quelcom. Està oberta als clients a
qualsevol hora del dia i, si es vol, els clients es poden asseure a la
taula gran que hi ha a observar com s’actua en els fogons,
intercanviar receptes, etc. Certament és el cor de l’hotel, on també
si esmorza sense horari i amb productes de gran qualitat. El celler és
obert també i hem de destacar la col·lecció d’art i escultura
contemporànea així com el nivell de servei. El hotel, en definitiva amb gran encant i originalitat, que està certificat per la Starlight Foundation.
Aire condicionat. Restaurant El Visco. Piscina i Sky Watching. Terrassa. Zona de relax i descans amb vistes, que disposa d’un potent telescopi.