Simón Coll celebra el Nadal amb una proposta més autèntica que mai. La marca de Sant Sadurní d’Anoia, amb una trajectòria de més de 180 anys al sector i fidel a la seva tradició, presenta una col·lecció especial per a aquestes festes que convida a gaudir dels moments més especials de l'any amb la millor qualitat en xocolata.

Emocionant els paladars

Simón Coll dóna a conèixer els seus productes més emblemàtics per aquest Nadal, destacant els bombons amb 70 % de cacau i praliné d’avellana, una aposta pels sabors intensos i sofisticats, amb un toc modern i artesanal.  La xocolata a la tassa en sobres o gotes de fosa ràpida, disponible amb 45 % i 70% de cacau és ideal per a moments de confort i per gaudir d’una xocolata calenta ben intensa.

Un altra línia destacada són els assortiments pels infants i famílies: una línia infantil gourmet amb monedes Hello Winter, assortiment del Tió de Nadal i dels Reis Mags i petites peces pensades pels més petits, combinant disseny, diversió i el toc artesanal de Simón Coll.

Torrons de xocolata i novetats Xocolata Ametller

Creats exclusivament per aquesta època nadalenca, destaquen els torrons pensats tant per regalar com per compartir a taula.  El gran protagonista és el torró de xocolata amb llet i avellanes senceres, junt amb un altre de galeta cruixent sense gluten i un toc de canyella. Tanmateix la marca barcelonina també ha presentat col·leccions ideades per regalar i acompanyar el cafè:fulles fines de xocolata en llauna il·lustrada per Alphonse Mucha, amb quatre varietats; col·lecció Flors de Xocolata, en un estoig metàl·lic de 48 bombons i l’assortiment de Flors 144 grams, amb guia de degustació inclosa.

Experiència Simón Coll: productes i vivències

Més enllà de la xocolata per menjar, Simón Coll proposa una experiència immersiva: a l’Espai Xocolata Simón Coll es poden fer visites guiades a la fàbrica: veure l’antiga maquinària, conèixer el procés des de la fava de cacau, fer degustacions, i comprar novetats que encara no han arribat al mercat.  És una proposta ideal per a famílies, amants del xocolate artesanal, escoles o grups que vulguin viure una experiència diferent.  La reserva la podeu formalitzar aquí.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross