Marc Esteve és un apassionat de la cuina i fa anys que està davant dels fogons. El seu nou projecte és encara molt jove ja que s’inicia l’1 de març del 2017, en un magnífic marc, amb unes vistes immillorables. En l’esplanada del Port de Cala Canyelles, de Lloret, al costat de la platja del mateix nom, s’ha fet càrrec del restaurant que porta per nom El Port de la Cala. El local és petit però compta amb una terrassa que és com estar en una atalaia, en un entorn marítim del més acollidor. Dirigeix el menjador la seva esposa, Yancira Ramos. I és aquí on podem assaborir la seva bona cuina de línia mediterrània, tradicional i de les seves cassoles tradicionals. Una cuina marinera com la d’abans que deien els pescadors d’aquesta costa, amb productes de temporada. Les postres són casolanes. Es poden encarregar cassoles per emportar. La carta de vins té unes 15 referències.
Especialitats de la casa
– Fideus a la cassola amb peix: 16,50 €
– Suquet de peix: 28,00 €
– Sarsuela: 36,00 €
– Peix de la costa al forn i plats tan catalans de mar i muntanya, com el pollastre amb escamarlans: 18,00 €
– Musclos del Delta de l’Ebre: 12,50 €
– Gelat artesà de crema catalana: 5,50 €
– menú d’arròs: 18,00 €
– Menú degustació: 25,00 €
– Vi de la Casa: Punyetero, 17,00 €