Manuel Pérez Iglesias ve fent gaudir a la seva clientela de la nostra millor gastronomia des de l’any 1994, en el qual va inaugurar el seu restaurant, prop del Bernabéu, al que va posar per nom dos excel·lents productes de la mateixa: El Pernil i el “Churrasco”, perquè ell és gallec i la seva dona d’Extremadura. La seva oferta culinària, elaborada pel xef Enrique Lapido, és molt àmplia i recorre el millor de la cuina tradicional espanyola i molt especialment de la cuina gallega, tant en peixos com en carns. A la fonda, situat a l’entrada de l’establiment, es pot degustar tot tipus de racions i plats per picar, regats amb una amplíssima varietat de vins i licors d’una extensa i cuidada bodega que incorpora les més prestigioses Denominacions d’Origen del país, amb unes 80 referències.
El restaurant disposa de tres salons independents en diferents altures, confortablement instal·lats amb una cuidada decoració rústica a força de tocs campestres; recreant diferents ambients, tots ells molt acollidors i tranquils per degustar plats ben elaborats de gastronomia nacional amb arrels de Galícia, amb una bona relació qualitat/preu i destacant els ibèrics, les carns vermelles a la graella i el chuletón a la pedra. El director de sala és Tomás Sánchez. Té una extensa carta de cafès, amb 9 varietats. La carta comença amb els suggeriments del dia del Mercat diari, continua amb els entrants, peixos, carns i postres.
Especialitats de la casa
– Gambes a la planxa: 25,90 €
– Pernil ibèric de gla: 22,55 €
– Ous trencats amb patata fornera i pernil ibèric: 12,80 €
– “Callos” a la madrilenya: 15,95 €
– Pop a la gallega amb cachelo: 22,90 €
– Tiramisú casolà recepta antiga: 6,50 €
– Menú: 33,00 €
– Menú degustació: 40,00 €
– Vi de la Casa: Faustino crianza, D.O. Rioja, 17,95 €