Obert el 2012 en una zona de moda de la capital valenciana aquest restaurant de Ricard Camarena permet conèixer la cuina d’aquest gran xef de València amb preus moderats i en un ambient molt distès. La decoració del local és molt singular i igual que la cuina és molt informal, en una línia divertida i canalla com bé defineix el nom de l’establiment. La sala, llarga i estreta, en la qual al fons hi ha la cuina, la dirigeix Juan Manuel Llorens i té una capacitat per a 70 comensals. El servei és molt diligent. La carta de vins té unes 50 referències. Al capdavant de la cuina està José Luis Marín.
Especialitats de la casa
– Pastisset de moniato i foie: 2,90 €
– Sandwich nigiri d’anguila fumada i esberginia miso: 3,50 €
– Ensaladilla Ricard Camarena: 9,80 €
– Ceviche de tonyina, xampinyons i fruita de la passió: 13,90 €
– Tempura melosa de verdures lleugerament picant: 11,50 €
– Torrija caramelitzada amb gelat de mantecao: 7,50 €
– Menú mgdia de dilluns a divendres, 15,50 (caps de setmana, 17,50). Menú degustació, 26,00.:
– :
– Vi de la Casa: Mestizaje (Utiel Requena), 17,00 €