Antoni Martínez amb el suport de la seva dona Fanni Rom va iniciar una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar totalment els menjadors i la decoració del local. Gràcies al saber fer del gerent/propietari Antonio Martínez i a la seva habilitat per incorporar tant en cuina com en sala a les persones adequades, restaurant Gami ha aconseguit donar un tomb a la cuina tradicional feta fins a la data, modernitzant i situant al seu restaurant en el candeler de la nova cuina cambrilenca i com un dels restaurants de referència on degustar els millors productes gastronòmics. Sens dubte Antonio Martínez i el seu equip tenen un futur il·lusionant per davant. Compten amb la recent incorporació de xef Ramon Accensi un gran professional i amb una gran experiència en el sector. Tons clars i fotografies marineres en blanc i negra a les parets del menjador, elegant, agradable i acollidor inviten a degustar aquesta cuina, ben treballada. No hi falten els arrossos, tan tradicionals de la Costa Daurada i també incorpora a la carta algunes carns de qualitat i plats per compartir. A l’actual carta hi trobem els apartats: Els Individuals, el Racó de Balfegó, Els Marinats, Els Tàrtars, Els Carpaccios”, els Saltejats” l’Ibèric, Fregits, els Ous, del mar, Les carns; i els Arrossos. La bodega és notable i variada amb unes de 70 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Sisquera, DO Terra Alta, 11,60. El servei és molt polit.
“>Especialitats de la casa
Tàrtar de corbina i llagostins “estil Gatell”: 18,50€
– Steak tàrtar de vaca gallega madurada amb mantega Café París: 24,00€
– Saltat de rap amb shitake, pak chou i salsa kabayaki: 19,50€ – C
– Coulant de pop amb oli de pebre vermell de la Vera: 21,50€
– Llobarro a l’Orio: 24,00€
– Filet de vaca gallega al foie: 24,50€
– Arròs de senyoret: 19,00€
– Mousse d’avellanes de Reus: 6,80€
– Vi de la Casa: Sisquera DO Terra Alta: 11,60€
Servei
Aire condicionat. Terrassa. Plats vegans, vegetarians i sense gluten. Menjadors privats