Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
CELLER JOAN PÀMIES: 25 ANYS TRANSFORMAT EL PAISATGE AL PLAT
El restaurant Celler Joan Pàmies ocupa una casa pairal del segle XVIII d’estil colonial, amb una terrassa porticada i un jardí privat. L’any 2013, després de dos anys de treballs intensius de restauració i adequació de la planta baixa -que a...
LLEGIR MÉS
L’OR LÍQUID DE CUADRAT VALLEY I LA GASTRONOMIA DE L’OLYMPUS PALACE ENCISEN EN EL TAST SENSORIAL
El tercer dissabte del mes de juliol ha suposat un abans i un després per la quarantena de participants en el tast sensorial realitzat a l’Hotel Olympus Palace 4*. El SUMMIT -la terrassa de l’hotel situat a la capital de la Costa Daurada- ha aco...
LLEGIR MÉS
7 d'agost de 2025
DESPRÉS DE L’ÈXIT DELS TRIBUTS A LA BOELLA, LES NITS GASTRO SÓN ARA PROTAGONISTES
La Boella continua amb les seves màgiques nits d’agost. Després de l’èxit assolit el cap de setmana passat, amb més de 2.000 persones gaudint ...
Llegir Article
31 de juliol de 2025
TARRAGONA CELEBRA LA FESTA DE CELEBRACIÓ DE L'ACCÉS AL TRON DEL REI MOHAMMED VI
El darrer dimecres de juliol el Consulat General del Marroc de Tarragona, Lleida i Aragó, ha celebrat amb una gran gala el 26è aniversari de la Fest...
Llegir Article
27 de juliol de 2025
L'ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TARRAGONA VISITA LA TAPERIA CAN TABARES
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment Can Tabares. Situat en ple centre de Vila-seca, aquesta taperia d’origen gadit...
Llegir Article
18 de juliol de 2025
EL ‘SOPAR SOLIDARI’ DE LA FUNDACIÓ PORAVENTURA ACOMIADA AMB HONORS A RAMÓN MARSAL
La Fundació PortAventura ha tornat un any més a emocionar-nos en la catorzena edició del ‘Sopar Solidari’ de l’entitat. Un esdeveniment sota ...
Llegir Article
9 de juliol de 2025
EL FESTIVAL DEL JARDÍ DE LA BOELLA, UN NOU CONCEPTE A LA COSTA DAURADA AMB TRIBUTS A ABBA, TINA TURNER I ELS BEATLES
Mas La Boella ha presentat la primera edició del Festival del Jardí de La Boella, una nova proposta cultural per dinamitzar l’estiu a la Costa Dau...
Llegir Article
8 de juliol de 2025
PORTAVENTURA DONA LA BENVINGUDA A JULIA, LA PRIMERA SESAME STREET AMB AUTISME
PortAventura World reforça el seu compromís amb les persones autistes a través de dues noves iniciatives: la incorporació de Julia, el primer pers...
Llegir Article
15 de juliol de 2025
VERMUTS MIRÓ ES REFORÇA AMB LA COMPRA DEL RECONEGUT VERMUT PERUCCHI
Vermuts Miró, companyia reusenca propietat de Xavier Martinez reforça el seu lideratge al mercat espanyol després d’adquirir la marca Perucchi. P...
Llegir Article
5 de juliol de 2025
EL CELLER MAS VICENÇ I EL CONVENT DE LES ARTS, ESCENARIS D'ESCENA GERMINAL 2025
La quarta edició d’Escena Germinal es portarà a terme del 12 al 27 de juliol en diferents municipis del Camp de Tarragona. El festival d’arts en...
Llegir Article
15 de maig de 2025
MIRÓ REVOLUCIONA L'APERITIU AMB UNA NOVETAT SENSE ALCOHOL
Miró Vermouth ha fet un pas endavant amb el llançament de Miró Zero, una nova gamma d’aperitius sense alcohol dissenyada per a aquells que volen ...
Llegir Article
100 receptes sense receptes
Sense necessitat de recepta, la foto ho diu tot! Un llibre de receptes, escrit per Sophie Dudemaine, molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes […]...
LLEGIR MÉS
Aquí no es llença res!
Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats, més enllà de les típiques croquetes, i també per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada […]...
LLEGIR MÉS
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross